Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Sponsor > Vi hjelper Geir hjem!
Sponsor

Vi hjelper Geir hjem!

Geir Schau har 5 dager på å komme seg fra Tromsø til Oslo for å rekke Grovisen på fredag. Vi hjelper Geir hjem – for vi kan veien.

Vinn en bil


 Geir kom kjørende  i en BMW i3 fra Sulland Trondheim torsdag kveld, og byttet bil på Sulland CC Hamar til en Hyundai KONA electric fredag 24.01. Rekker Geir "Grovisen"  i Oslo kl. 9?

Geir Schau får låne elbiler fra oss i Sulland , men han trenger hjelp av DEG til alt annet på turen. Han må ha strøm, mat, drikke og overnatting. Og han trenger et sted å være hver morgen mellom kl. 06- 10 så han kan være med på sendingen med Morgenklubben sammen med Øyvind Loven og Kim Johanne Dahl på Radio Norge. Han vil selvfølgelig også møte og snakke med så mange som mulig av dere som hører på radioen, så hvis du vil hjelpe Geir eller har noe morsomt å vise han eller fortelle fra ditt hjemsted, så ta kontakt. Det er også gøy hvis det er noe du vil at Geir skal gjøre for deg. Han kan godt jobbe litt for maten.

Hjelp Geir hjem

Søndag 19. januar skal Geir Schau fra Radio Norge hente ut en elbil hos Sulland Tromsø. Videre skal han komme seg ned til Oslo for å rekke radioprogrammet "Grovisen" på fredag morgen, 24. januar.

Her er reiseruten:SER DU GEIR PÅ VEIEN?

Send en melding om hvor du så han til 2464, så kan du vinne en hjemmelader til EL-bil! (Verdi 17.604,-) Hjemmeladeren Elvi fra EVBox er en topp moderne lader, som leveres i samarbeid med Eidsiva Energi. Les mer om hjemmelading herTa også en titt på vårt utvalg av nye og brukte biler, samt våre forhandlerlokasjoner.

Se våre forhandlere

Se våre nye biler

Se våre bruktbiler