Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Tips & triks > Få mer ut av din Ford med FordPass
Tips & triks

Få mer ut av din Ford med FordPass

Har du en Ford med Sync3? Da har du sannsynligvis også støtte for Fords nye applikasjon, nemlig FordPass.

Hva er FordPass? 

FordPass er en applikasjon for iOS og Android som jobber sammen med din Ford. Med FordPass installert og telefonen tilkoblet bilen vil du få tilgang til nye funksjoner og du vil ha kontroll på din bil gjennom telefonen.  

Live trafikkdata i navigasjonssystemet

Med FordPass har du muligheten til å få sanntids trafikkdata inn i navigasjonssystemet i din Ford. Dette vil si at du kan se hvor det er veiarbeid, hvor det omkjøringer og hvor det er stor trafikk. Dette gir deg større muligheter enn før til å komme fram på raskest mulig tid.


Alle bilens varsler kommer også i telefonen

Er spylervæskenivået lavt? Er det lite drivstoff? Når er neste service? Alt dette har du kontroll over inne i appen. Du kan enkelt finne ut når neste service skal foretas og du ser også hvilke servicepunkter som blir utført på hver service.

Bestill service rett fra appen

Bestill time for service, EU-kontroll eller andre reparasjoner direkte fra appen. Timen blir bestilt hos den du har satt som foretrukket forhandler i appen.Enda flere funksjoner med FordPass Connect

Fra og med sent 2018 kommer det stadig flere oppkoblede biler fra Ford. Dette vil si at disse bilene har et innebygget modem som kommuniserer med nettet. Denne funksjonen kalles FordPass Connect. Om du har en bil med FordPass Connect kan du i tillegg fjernstyre bilen fra hvor som helst gjennom FordPass appen. Dette gjelder låsing / opplåsing, start og stopp av motoren samt en del annet. FordPass Connect er hele tiden i utvikling og det vil bli lansert nye funksjoner fortløpende.


Last ned FordPass i dag!