Bardufoss > Volkswagen > Nybil > Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Fremtidens elbil er her. Den nye Volkswagen ID.3 setter en helt ny standard i kompaktklassen. Dette er en perfekt bil for hverdagsbruk, enten du kjører til jobb, til treninger eller rett og slett bare ønsker en sporty og lettkjørt bil.

ID.3 har et moderne design, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP. Men vi kaller den ikke «fremtidens elbil» bare av den grunn. ID.3 er en del av «Way to zero»-satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Postadresse

Industrivegen 11
9325 Bardufoss

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS avd Andslimoen

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Fremtidens elbil er her

Elbilen ID.3 har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter, det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former. Det innovative designet fortsetter innvendig, med en komfortabel og romslig ”Open space” kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.


Teknologi

Velkommen

ID.3 er utstyrt med låse- og startsystemet Keyless Access registrerer deg straks du nærmer deg og har bilnøkkelen på deg. De stilfulle LED-Matrix hovedlyktene gir fra seg et raskt lysglimt, nesten som om bilen blunker til deg. ID.Light ambientbelysning i kupeen gir deg følelsen av å være velkommen. Når du går bort fra din ID.3, ønsker ID.Light deg på gjensyn med et lyssignal


ID.Light 

ID.Light interaktiv ambientebelysning kommuniserer med deg visuelt, og ved hjelp av navigasjonssystemet loser den deg trygt gjennom trafikken. Når du bruker stemmestyringen, responderer systemet på stemmen din med et lyssignal. Når du går bort fra din ID.3, ønsker ID.Light deg god tur videre med et intelligent lyssignal.


AR Head-up-Display

Head-up-displayet med AR utvidet virkelighet viser nyttig informasjon i synsfeltet på frontruten og gjør kjøringen enklere for deg. Det viser deg for eksempel hastighet eller hvor du skal svinge av. Informasjonen projiseres gjennom frontruten og smelter sammen med det som skjer foran deg på asfalten, som gir økt kjørekomfort. 


Taleassistent

Det er slutt på å strekke deg etter bryterne mens du kjører. Hold blikket festet på veien mens du styrer radio, navigasjonssystem og telefon ved hjelp av den intuitive stemmassistenten. Si ganske enkelt "Hei ID." – og systemet hører etter på hva du sier.

Lading og rekkevidde

Lading

Med ID.3 lader du raskt på farten med en DC hastighet på inntil 125 kW (Tour, 77 kWt) på en hurtigladestasjon. Ombordladeren er på inntil 11 kW AC og gjør at ID.3 lader batteriet fullt over natten, klar til nye kjøreturer.


Batteri og rekkevidde

Du kan kjøre lange turer – uten å måtte lade batteriet på veien. De tre batteristørrelsene til ID.3 klarer det uten problemer. Du kan velge mellom 45 kWt (inntil 350 km), 58 kWt (inntil 423 km) og 77 kWt (inntil 546 km). 

Du kan kjøre lange turer – uten å måtte lade batteriet på veien. De tre batteristørrelsene på 45, 58 og 77 kWt (netto) til ID.3 klarer det uten problemer. ID.3 leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.


Akselerasjon

Syns du trafikklys er irriterende? Ikke i ID.3! I denne elbilen blir hvert trafikklys til en ny start. ID.3 akselererer raskt av gårde med fullt dreiemoment på 310 Nm fra første meter, konstant dynamisk akselerasjon med 0-100 km/t på 7,3 sekunder og ytelser på opptil 204 hk (150 kW) som garantert vil gi deg hjertebank. ID.3 har en toppfart på 160 km/t.

Design

Størrelse

Volkswagen ID.3 er på omtrent samme størrelse som en Golf.


Utvendige mål

 • Lengde, mm: 4261

 • Bredde, mm: 1809

 • Bredde inkl utvendige speil, mm: 2070

 • Høyde, mm: 1568

 • Akselavstand, mm: 2771

 • Snudiameter, m: 10,2

 • Bakkeklaring, cm: ca. 15

Bagasjerom

 • Lengde, mm: 852

 • Bredde mellom hjulhus, mm: 1001

 • Høyde, mm: 535

 • Bagasjeromsvolum (nedfelt bakseterygg), liter: 385 (1267)

Høyden er ca 8 cm høyere enn Golf. Dette innebærer høyere sittestilling og svært god takhøyde innvendig. Det er noe større enn på dagens Golf. Under det variable bagasjeromsgulvet er det et eget oppbevaringsrom for ladekabler etc. MEB-plattformen gir ID.3 en betydelig lenger akselavstand og dermed en svært romslig kupé med plass tilsvarende større biler. Kort svingradius gjør ID.3 ideell for bykjøring. 


Eksteriør

Elbilen ID.3 har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter, det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former.


Interiør 

Det innovative designet fortsetter innvendig, med en fremtidsrettet, komfortabel og romslig "Open space" kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Oppvarmede forseter og oppvarmet multifunksjonsratt i skinn holder deg varm på kalde dager. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.


Ambientebelysning

Gi din ID.3 mer personlighet. Velg blant ti standardfarger eller 30 farger og skap din egen lysstemning i bilen med lys i blant annet instrumentpanelet, oppbevaringsrommet for mobiltelefonen og dørene. Du velger selv om du vil gå for en varm eller kjølig belysning.


 Panoramaglasstak

Med den store glassflaten som dekker nesten hele takbredden er panoramaglasstaket i seg selv oppsiktsvekkende. Det gir også fritt utsyn til himmelen. Det fargede glasset sørger dessuten for behagelig temperatur, selv i kraftig sollys.  

 

Transport


Transportfeste

Transportfeste til ID.3 gjør det enkelt å ta med seg utstyret du trenger på farten. Produktet ettermonteres og kan benyttes til sykkelstativ og andre transportløsninger. Max 55 kg lasteevne. 

Tilkoblingsmuligheter

App-connect

Med tråløs App-Connect1 er det enklere enn noen gang å bruke smarttelefonen i ID.3 på farten. Appene vises på displayet til infotainmentsystemet hvor du på en enkel måte kan bruke dem. Dermed kan du blant annet lytte til musikk, podcast, lydbøker og navigere deg til destinasjonen din. Du kan koble til smarttelefoner ved hjelp av Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google eller MirrorLink® 


We Connect ID

Med We Connect ID.-appen har du alltid full kontroll over din ID.3. Den forvandler smarttelefonen til en fjernkontroll som kan styre flere nyttige bilfunksjoner. Så har du alltid oversikt over din ID.3 – selv om du ikke sitter i den.

Prisliste og brosjyre


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Pål Østgård
Pål Østgård
Selgerleder
Odd Arild Nordseth
Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss
Halgeir Dalhaug
Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil
Hilde Vadstein
Hilde Vadstein
Selger