Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Hjem > Takbokser

Takbokser

Mye bagasje som skal fraktes? En takboks er like praktisk sommer som vinter. Den gir mulighet for å laste mye bagasje på en trygg og praktisk måte. Packline har et stort utvalg takbokser, vi hjelper deg å velge riktig til din bilmodell. 

 

Packline NX Traveller 

Lett designboks i plast, tilpasset moderne biler laget i miljøvennlig, gjenvinnbar ABS plast. Takboksen har samme design som testvinnerne NX Premium og NX Twin XL og har gjennomgått samme strenge krasjtester som øvrige takbokser fra Packline. Med sine 21 kg, får man ikke bare en av markedets letteste takbokser, men også en boks som er svært aerodynamisk og støysvak, og sist men ikke minst en takboks som er lekker å se på.

Pris kr 8 990,-


Packline NX Summit og NX Summit XL

Både universal og spesialtilpasset tunnel

Topp moderne takboks I aerodynamisk design, støysvak, lav vekt. NX-Summit og NX Summit XL sklir med sine rene linjer inn i den allerede svært populære NX-serien til Packline. Takboksen har et design tilpasset moderne bilers designspråk, samtidig som det får frem det funksjonelle og underbygger sikkerheten. En moderne takboks skal gjøre minst mulig ut av seg. Vindstøy, rekkevidde for elbiler eller lavt drivstofforbruk er i fokus. NX Summit og NX Summit XL har et aerodynamisk design som sikrer nettopp dette både i universal utgave og med spesialtilpasset tunnel. At boksen ligger langt ned mot biltaket bidrar dessuten til at takboksen blir mer integrert med bilen.

Pris kr 15 490,-