Drammen > VOYAH > Service eldre biler

Vedlikeholdsprogram for eldre biler

Det er viktig å ta vare på bilen din selv om garantitiden har løpt ut og bilen har blitt eldre enn 5 år. 

For å sikre at bilen er trygg på veien og for å unngå problemer med den i hverdagen bør du ta service med jevne mellomrom. En godt vedlikeholdt bil vil også ha betydning for prisen hvis du bestemmer deg for å selge den videre. For å sikre at bilen din er driftssikker, bør det tas oljeservice regelmessig og visse punkter bør sjekkes jevnlig. Da unngår du store overraskelser og høye verkstedregninger når du først oppsøker verksted.


Hos Sulland tilbyr vi økonomiservice til biler eldre enn 5 år. Dette er et vedlikeholdsprogram hvor vi sjekker de viktigste servicepunktene på motoren. Vi skifter olje, oljefilter og kontrollerer punkter som har betydning for trafikksikkerheten på bilen din. Vi bruker originale deler og denne servicen gjelder alle bilmerker.
Nå tilbyr vi også Økonomiservice 10+ EU, det er et smart vedlikeholdsprogram som inkluderer service og EU-kontroll (PKK) samtidig.

Ønsker du en enklere sjekk av bilen din for å sikre at den er klar for langtur eller før vinter eller sommersesongen, tilbyr vi også 10-punkt sjekken for biler eldre enn 5 år.


Les mer om de ulike typene service og sjekk her: