Bilpleie

Bilen er noe av det mest verdifulle du eier. Derfor er det svært viktig at den tas vare på. Dette gjelder ikke bare oppfølging av serviceintervaller og bytte av viskerblader. Regelmessig vask og vedlikehold av bilens ytre er svært viktig for å opprettholde verdien på bilen når du en dag skal selge den videre. I tillegg vil regelmessig vask av bilen fjerne forurensing som kan skade bilen på sikt. Dette gjelder for eksempel bremsestøv, salt og annen skit som fester seg både på de synlige og ikke synlige stedene på bilen.

Vårt bilpleieprogram

Sulland kan bilpleie. Vi samarbeider med markedsledende leverandører av bilpleieprodukter, og vi har regelmessig opplæring og oppfriskning av kunnskap. Når du leverer bilen til oss kan du være trygg på at den er i de beste hender. Vi har et omfattende program for bilpleie. Alt fra en enkel utvendig vask til lakkforsegling med markedets aller beste produkter. Vi tilbyr også ozonbehandling av din bil dersom det er vond lukt (for eksempel røyklukt) som du ønsker å bli kvitt.

Lakkforsegling

En av våre spesialiteter er lakkforsegling. Med en lakkfosegling av din bil vil den bli ekstremt motstandsdyktig mot skitt. Lakkforseglingen legger en hard hinne utenpå lakken på bilen og gjør at skitt ikke fester seg og at vann renner raskere av. Våre produkter er de beste på markedet og testet under de mest ekstreme forhold slik at vi er helt sikre på at din lakk vil holde seg i lang tid.

Nanolex

På våre mest omfattende behandlinger bruker vi produkter fra tyske Nanolex. Nanolex har noen av de aller beste produktene som finnes og de er gjennomtestede. Ved en Nanolex- behandling hos oss går vi grundig til verks for å få det optimale ut av din lakk og i tillegg gi den en beskyttelse som holder lenge. 

Venter du på en ny bil eller ønsker du å få en behandling på din eksisterende? Ikke nøl med å ta kontakt. Våre dyktige ansatte står klare til å gi din bil en behandling den sent vil glemme (bokstavelig talt!)


Prisliste for bilpleieproduktene
Utvendig syrevask: 700,-
Innvendig vask: 750,-
Innvendig vask med rens: 1 550,-
Utvendig vask med maskinpolering: 1 900,-
Utvendig vask med lakkrens og coating: 4 800,-
Utvendig vask med lakkrens og Nanolex-behandling: 7 900,-
Etterbehandling Nanolex hver 12. mnd: 3 200,-

Vi har kvalifisert personell som tar alle andre forespørsler om bilpleie. Dette avtales i hvert enkelt tilfelle.


Du kan også bestille tid for bilpleie ved å kontakte oss på Telefon: 61 14 05 50 eller via mail på post.gjovik@sulland.no 

Se vår kontaktinfo og åpningstider her