Meny Lukk
Vi har satt Gjøvik som din nærmeste by
Gjøvik > Mitsubishi > Nybil > ASX PHEV

Mitsubishi ASX PHEV

Sportslig og kompakt ladbar SUV.

Mitsubishi ASX PHEV er en sportslig og kompakt SUV med gode kjøreegenskaper. Kupeen er utformet og utstyrt for å gi maksimal komfort. Nedfellbare bakseter gir mulighet for større bagasjeromsplass. Avanserte førerassistent- og sikkerhetssystemer gjør at du kommer deg trygt frem i hverdagen og på langtur.

Drivlinjen tilbyr det beste fra begge verdener. Kjør på ren elektrisitet i hverdagen og dra på langtur uten å bekymre deg for rekkevidde.

Prøvekjør Mitsubishi ASX PHEV

Få tilbud på Mitsubishi ASX PHEV

Nye ASX PHEV

Mitsubishi ASX ladbar hybrid er både en kompakt og lettkjørt SUV. Kjør på ren elektrisitet i hverdagen og dra på langtur uten å bekymre deg for rekkevidde. Med atletiske linjer, fremtredende LED-lykter og en markant front med trekk fra Mitsubishi Motors karakteristiske "Dynamic Shield" har nye Mitsubishi ASX PHEV et sportslig og moderne uttrykk.

Eksteriør

En markant front med trekk fra Mitsubishi Motors karakteristiske "Dynamic Shield" og elegante LED-lykter gir den nye Mitsubishi ASX PHEV et stilsikkert og moderne utseende. Fronten på ASX PHEV har ett typisk SUV-utseende og henter trekk fra Mitsubishi Motors karakteristiske DYNAMIC SHIELD som kommuniserer både robusthet og dynamikk. Denne signaturdesignen uttrykker en følelse av beskyttelse og ytelse. ASX PHEV har en kraftfull silhuett. Bilens sideprofil med brede, høye skuldre gir ASX en smidig og sporty holdning. 


ASX har effektive, LED-frontlykter som gir et sterkt og godt lys, mens de buede baklyktene gir et karakteristisk utseende. LED-lys leverer overlegen ytelse.

Interiør

Nye Mitsubishi ASX PHEV har god plass, høy komfort og all teknologien du trenger. Bilen har en bred bakluke som gjør lasting og lossing enkelt. Med fem personer i bilen er det fortsatt opptil 358 liter lasterom, med 69 liter ekstra når baksetet skyves fremover. Baksetet har en enkel utløserknapp for å felle ned seteryggen dersom du skal transportere større gjenstander. Bakseteryggen er nedfellbar (1/3 +2/3). Skyv hele baksetet fremover for enda mer lasteplass. 

Setene i ASX er designet for maksimal støtte. Interiøret er tilgjengelig i slitesterkt stoff og har detaljerte sømmer. For en ekstra følelse av luksus, kan du velge skinn. Du har også mulighet for elektrisk justerbart førersete med manuell korsryggstøtte.    

SDA er bilens infotainmentskjerm sentrert i bilens dashbord. Den kan bli en utvidelse av smarttelefonen din via Android Auto™ eller Apple CarPlay™. Ved å koble smarttelefonen til bilens skjerm, kan du få tilgang til kompatible apper på telefonen via SDA. Sømløs tilkobling krever tilsvarende kvalitet i lyden. Derfor har ASX PHEV et Bose® Premium lydsystem med ni høyttalere, inkludert en Fresh Air Subwoofer (FAS), plassert i bagasjerommet som leverer Boses berømte rike, lavfrekvente lyd uten å ofre lasteplass. Sist, men ikke minst tilbyr ASX PHEV trådløs lading. Det er en funksjon vi tror du vil like. Bare plasser smarttelefonen på ladematten og ladingen vil starte. Kjøreopplevelsen

Mitsubishi ASX PHEV er en lettkjørt SUV med gode kjøreegenskaper. Du kan endre flere av bilens innstillinger, som gir deg en rekke muligheter for personlig tilpasning. Bilen er utstyrt med to elektriske motorer og en 1.6L bensinmotor. Dette gir deg opptimal ytelse, lavt drivstofforbruk og rask akselerasjon. Videre får du en høy sitteposisjon for utmerket sikt for sjåføren og god oversikt over trafikkbildet. ASX har høy bakkeklaring og takler derfor utfordrende veiforhold og er perfekt for norske veier.


Sikkerhet

Mitsubishis avanserte førerassistansesystem kombinerer adaptiv cruisekontroll, ACC, (holder avstanden til kjøretøyet foran) med aktiv filholderassistent, LCA, (holder deg sentrert i kjørefeltet) for ekstra komfort og sikkerhet på lange turer. Ved hjelp av innebygd radar og et frontkamera bedømmer FCM-systemet avstanden til kjøretøyet, fotgjengeren eller syklisten foran (stillestående eller i bevegelse). Hvis det er fare for kollisjon og føreren bremser, men ikke nok for å unngå sammenstøt, vil systemet gi en advarsel og aktivt bremse ytterligere. Hvis dette ikke er nok eller det ikke bremses nok fra førerens side, bremser systemet automatisk din ASX. 

Blindsonevarsling fungerer ved å oppdage et objekt i bevegelse (biler, motorsykler osv.) i førerens blindsone (opptil 5 meter fra kjøretøyets bakside og sider). Hvis systemet identifiserer et objekt, blinker et LED-lys på det utvendige speilet på den aktuelle siden av kjøretøyet.

Filvarsler, LDW, og filholderassistent, LKA, hjelper deg aktivt med å holde deg i kjørefeltet. Dette systemet identifiserer linjene på veien. Hvis kun LDW er aktivert, når en av linjene er krysset uten at føreren slår på indikatoren, vil systemet advare føreren gjennom fysisk tilbakemelding i rattet. Hvis kun LKA er aktivert, vil systemet i stedet for bare å advare føreren aktivt kontrollere styringen for å hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. systemet identifiserer linjene på veien. Hvis kun LDW er aktivert, når en av linjene er krysset uten at føreren slår på indikatoren, vil systemet advare føreren gjennom fysisk tilbakemelding i rattet. Hvis kun LKA er aktivert, vil systemet i stedet for bare å advare føreren aktivt kontrollere styringen for å hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. 

Ta kontakt med din lokale forhandler ved interesse eller bestilling av prøvekjøring. 

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger
Remi Sunde
Remi Sunde
Bilselger