Meny Lukk
Vi har satt Harstad som din nærmeste by
Harstad > BMW > Nybil > BMW X7

BMW X7

De første BMW X7-ene rullet ut på verdens veier i 2019, med plass til syv, komfort, teknikk og funksjonalitet på høyeste nivå – og en god dose ekstravaganse. Nå oppdateres X-familiens grandiose storebror med nye linjer, nye motorer og ny teknikk.

BMW X7 er det tyske merkets største og mest luksuriøse SUV. Siden lanseringen i 2019 er det solgt rundt 150 000 eksemplarer på verdensbasis. BMW X7 produseres på BMW Group Plant Spartanburg i USA. Det er også USA som er det største markedet for denne modellen, etterfulgt av Kina og Korea. Sammen med BMW 7-serie Sedan, er BMW X7 en sentral pilar i selskapets satsning i de mest eksklusive premiumsegmentene. Omtrent samtidig med lanseringen av den helt nye generasjonen av BMW 7-serie, oppdateres nå også BMW X7. Med finslepen design og ny teknikk byr nye BMW X7 på nye dimensjoner.

Prøvekjør BMW X7

Få tilbud på BMW X7

Den nye BMW X7 xDrive40i fascinerer fra det første møtet med sin kombinasjon av kompromissløs kraft, luksuriøs komfort og uttrykksfulle designspråk:


  • Et frontdesign fokusert på BMW-ikoner sammen med den belyste frontgrillen "BMW Iconic Glow” skaper et karaktersterkt utseende.
  • Den sprintsterke BMW TwinPower Turbo 6-sylindrede bensinmotoren leverer 280 kW (381 hk)* på veien – seriemessig med 2-akslet luftfjæring gjør hver kjøring spesielt komfortabel.
  • Integrert aktiv styring** øker smidigheten ved manøvrering og øker kjørekomforten ved høye hastigheter.


*Foreløpig verdi.

**Utstyr tilgjengelig som ekstrautstyr.OPPDAG EKSTERIØRDESIGNET.

Frontdesign.

Det BMW ikonfokuserte frontdesignet til nye BMW X7 uttrykker sporty selvsikkerhet. I kombinasjon med den belyste frontgrillen "BMW Iconic Glow" er fronten spesielt progressiv. Frontens grillribber i filigran dobbeltstav-optikk setter en spesiell aksent i kombinasjon med eksklusive høydepunkter i krom.


Sett fra siden. 

Samspillet mellom de stramme overflatene utvendig på nye BMW X7 ser spesielt dynamisk og elegant ut i den nye lakken Sparkling Copper Grey metallic. 23'’ store BMW Individual lettmetallfelger forsterker det kraftfulle inntrykket. Fra dette perspektivet er den sjenerøse mengden plass allerede synlig utenfra.


Hekkdesign.

På hekken setter den nye BMW X7 moderne impulser med tredimensjonalt designede baklys. En filigran kromlist, innrammet i røkfarget glass, forbinder baklysene og danner en spesielt verdig aksent. I kombinasjon med den tydelig brede holdningen skaper dette et uttrykk for kraftfull, elegant tilstedeværelse.OPPLEV DEN NYE DIMENSJONEN AV ROMSLIGHET.

Den sjenerøse lagringsplassen på 750 liter for fem passasjerer, sikrer deg fleksibilitet i de fleste hverdagssituasjoner.OPPDAG INTERIØRDESIGNET.


Estetikk og teknikk i cockpit.

I cockpiten presenteres den nyeste teknologien i elegant, digital estetikk. BMW Curved Display gjør at instrumentpanelet virker spesielt slankt. Den innovative ambient-lyslisten under dekorlisten setter et visuelt og funksjonelt høydepunkt med sin krystalloptikk og prismestruktur.


Romslig og komfortabelt baksete.

I baksetet får også passasjerene god plass og maksimal sittekomfort i delikat interiør, som for eksempel BMW individual 'Merina' tofarget skinn i elfenben og atlasgrå. Smarte enheter som følger med kan enkelt brukes takket være integrerte festemuligheter


*Utstyr tilgjengelig som ekstrautstyr.


CraftedClarity glassapplikasjon.

Interiøret i den nye BMW X7 imponerer med sin bruk av materialer i spesielt høy kvalitet. Eksklusive aksenter som glassapplikasjonen 'CraftedClarity’ for girpaken, iDrive-styrehjulet og Start-/Stop-knappen understreker denne effekten på en imponerende måte.BMW ORIGINALTILBEHØR.


Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse din BMW til dine personlige ønsker: Produktene er perfekt tilpasset den nye BMW X7 når det gjelder kvalitet, design og ytelse.


21" BMW lettmetallfelg Y-eke 752 Jetblack, komplett vinterhjul med RDCi.

Førsteklasses 21" BMW lettmetallfelg Y-eke 752 i Jetblack. RDC komplett vinterhjul med runflat-dekk, felgstørrelse 9,5J x 21. Ikke i forbindelse med snøkjettinger.


BMW takboks 520, sort/titansølv.

Låsbar takboks i sort/titansølv med 520 liter kapasitet, kan åpnes på begge sider; passer til alle BMW-takstativsystem.


BMW kleshenger for Travel & Comfort-system.

Kleshengeren festes enkelt til grunnstativet eller på spesialutstyret "Travel & Comfort” og den også kan brukes utenfor bilen.INNOVATIVE HØYDEPUNKTER.

Integrering av smarttelefon.

Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay og Android Auto med Smartphone Integration. Slik kan du bruke dine kjente apper i bilen.


Komforttilgang.

Komforttilgang gir tilgang til kjøretøyet gjennom alle dørene uten å bruke nøkkelen og inneholder i tillegg BMW Digital Key Plus.


BMW Operating System 8.

BMW iDrive og det intelligente BMW operativsystem 8 gjør betjening av den nye BMW X7 enda mer intuitiv og komfortabel. Naturlig stemmestyring, ergonomiske betjeningselementer og BMW Intelligent Personal Assistant hjelper deg med å nyte den rene kjøregleden til enhver tid.KOMFORTHØYDEPUNKTER.

Med 6 seter.

Med seks seter* har kjøretøyet bedre komfort på andre seterad, og det er enklere komme til den tredje seteraden.

*Med 7-seter som standard, alternativt med 6 seter.


Klimaautomatikk med femsoners regulering.

Klimaautomatikken med femsoners regulering har separat temperaturinnstilling for alle tre seteradene.


Bowers & Wilkins Diamond surroundsystem.

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem med 3D-surroundlyd og en effekt på 1 475 watt byr på fremragende lydkvalitet på alle sitteplassene i bilen.


KJØREDYNAMIKKEN.

  • BMW TwinPower Turbo 6-sylindret bensin rekkemotoren akselererer fra 0 til 100 km/t* på 5,8 sekunder og kombinerer kraftig respons med sjenerøse kraftreserver. 
  • Den aktive rullestabiliseringen til Executive Drive Pro** reduserer kjøretøybevegelser ved kjøring i kurver og kjøring rett frem.
  • Integrert aktiv styring** øker smidigheten ved manøvrering og øker kjørekomforten ved høye hastigheter.


* Foreløpig verdi. ** Utstyr tilgjengelig som ekstrautstyr.


FØRERASSISTANSE-HØYDEPUNKTER.


Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional holder automatisk kjørefelt, hastighet og avstand og reduserer risikoen for ulykker i mange situasjoner.


Parking Assistant.

Parkeringsassistenten parkerer kjøretøyet uavhengig på tvers- og langsgående parkeringsplasser, samt utenfor langsgående parkeringsplasser.


BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farger viser praktisk og uten forstyrrelser kjørerelevant informasjon direkte i ditt synsfelt, for eksempel hastighet og navigasjonsinstruksjoner. Dermed kan du konsentrere deg fullt ut om veien i nye BMW X7.


TEKNISKE DATA FOR NYE BMW X7.


Modell:

Effekt:

Dreiemoment:

0-100 km/t:

Toppfart:

C02-utstlipp:

BMW X7

M60i

530 hk

750 Nm

4,7 sek

250 km/t

278 – 303 g/km

BMW X7 xDrive40i

380 hk

520 Nm*

5,8 sek

210 km/t

210 – 240 g/km

BMW X7 xDrive40d

352 hk

700 Nm*

6,1 sek

243 km/t

200-230 g/km

*+ 20 Nm ekstra ved boost fra 48 V mildhydbridsystemet

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stine Sannes
Stine Sannes
Daglig leder Sulland Harstad BMW
Håkon Bech
Håkon Bech
Bilselger