Meny Lukk
Vi har satt Jessheim som din nærmeste by

Velkommen til varebildager

Jessheim > Ford > Varebildager på Jessheim

Varebildager hos Sulland Jessheim!


23. til 27. april er det varebildager hos Sulland Jessheim. Vi byr på en rekke fantastiske varebiler og svært gode tilbud!

Lagersalg på varebiler

Vi har nå svært gode priser på Ford Transit Custom og Transit Connect. Disse bilene er noen av Norges aller mest solgte varebiler og dette er ikke uten grunn. Med klasseledende lasteplass, svært effektive motorer og gode kjøreegenskaper er dette arbeidshester du vil ha glede av i lang tid framover. 

Kampanje!

Dersom du tar ut en Transit Custom lagerbil har vi gleden av å kunne tilby deg en Würth verktøyvogn med på kjøpet!. Du får en innholdsrik verkstøyvogn med kvalitetsverktøy fra markedslederen Würth. I tillegg gir vi deg -20% rabatt på all bilinnredning fra Würth!

Se mulighetene med Ford Ranger

Hos oss er vi eksperter på Ford og vi har hatt gleden av å levere flere spesiallagde Rangere til ulike formål. Kom innom oss og hør hvilke muligheter som finnes med denne altmuligbilen! Brøytebil? Brannbil? Ekstrem offroadbil? Vi har en Ranger som passer det meste!

Les mer om bilen her
Se den helt nye Ford Transit Custom!

Vi har nå fått inn den splitter nye Transit Custom! Transit Custom har alltid vært kjent for sin robusthet, funksjonalitet og pålitelighet. Nå leverer den et enda bredere utvalg av nyskapende funksjoner og smarte teknologier, høyere effektivitet og førsteklasses design og håndverk. Resultatet: Du kan se frem til å sette deg inn bak rattet på en varebil som er enda mer raffinert og sofistikert enn noen gang tidligere.

Hjertelig velkommen!

Våre ansatte er spesialister på varebil og løsninger for nettopp deg og din bedrift. Enten du driver for deg selv eller har ansvaret for bilparken til et stort firma så har vi løsningen for deg.

-20%

på all bilinnredning fra Würth!
Lorem ipsum dolores


Noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!Kos deg med vår store varebil-DM her: