Meny Lukk
Vi har satt Kongsvinger som din nærmeste by
Kongsvinger > Hyundai > Service eldre biler

Vedlikeholdsprogram for eldre biler

Det er viktig å ta vare på bilen din selv om garantitiden har løpt ut og bilen har blitt eldre enn 5 år. 

For å sikre at bilen er trygg på veien og for å unngå problemer med den i hverdagen bør du ta service med jevne mellomrom. En godt vedlikeholdt bil vil også ha betydning for prisen hvis du bestemmer deg for å selge den videre. For å sikre at bilen din er driftssikker, bør det tas oljeservice regelmessig og visse punkter bør sjekkes jevnlig. Da unngår du store overraskelser og høye verkstedregninger når du først oppsøker verksted.


Hos Sulland tilbyr vi økonomiservice til biler eldre enn 5 år. Dette er et vedlikeholdsprogram hvor vi sjekker de viktigste servicepunktene på motoren. Vi skifter olje, oljefilter og kontrollerer punkter som har betydning for trafikksikkerheten på bilen din. Vi bruker originale deler og denne servicen gjelder alle bilmerker.
Nå tilbyr vi også Økonomiservice 10+ EU, det er et smart vedlikeholdsprogram som inkluderer service og EU-kontroll (PKK) samtidig.

Ønsker du en trygg og sikker sjekk av bilen hvor du får en videopresentasjon i etterkant, tilbyr vi også 32-punktsjekk med video. Her går vi igjennom 32 punkter på bilen som ivaretar de viktigste servicepunktene og som har betydning for trafikksikkerheten. Mekanikeren lager en video hvor han viser punktene han har gått igjennom og gir deg en tilstandsrapport og status på din bil. Du trenger ikke bekymre deg for å betale for unødige reparasjoner.


Les mer om de ulike typene service og sjekk her: