Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Lærling i Sulland

Bli lærling i et av Norges største bilkonsern!


Siden du har funnet fram til denne siden er du kanskje inne i et utdanningsløp innen bilfaget eller vurderer å gå denne veien. Det setter vi stor pris på. Sulland er et av Norges aller største bilkonsern og representerer 13 ulike bilmerker fra Fredrikstad i sør til Alta i nord.


Som lærling hos oss får du en unik erfaring og svært gode muligheter for fast jobb etter endt lærlingperiode. Sulland tilbyr hvert år over 70 lærlingekontrakter gjennom sine selskaper rundt om i Norge. Hos oss kan du bl.a. utdanne deg som bilmekaniker, biloppretter, billakkerer eller logistikkmedarbeider. Alle våre selskaper er godkjente lærebedrifter og har et tett samarbeid med lokale skoler og opplæringskontor.

Sulland tilbyr
hvert år over
70 lærlingekontrakter
i våre selskaper.

En spennende bransje

Det er ikke mange bransjer som er i en like stor utvikling som bilbransjen. Teknologien endrer seg raskere enn noen gang og det kommer hele tiden flere og flere teknologibomber på markedet. Vi trenger dyktige, fremtidsrettede og motiverte ansatte for å følge utviklingen!


Vi trenger deg!

Bilmekanikere, billakkerere, opprettere og logistikkmedarbeidere fyller viktige og nødvendige roller hos enhver bilforhandler og på hvert eneste bilverksted. Gode fagarbeidere utfyller områder som er kritiske for at man skal lykkes i bilbransjen. Som en av de største bilforhandlere og verkstedkjedene i Norge vet vi hvor viktig det er med gode fagarbeidere for å lykkes i et stadig tøffere marked.
Vi satser på din kompetanse

Om du tar lærlingetiden din hos oss skal du vite at vi skal ta godt vare på deg. Sammen med våre erfarne ansatte setter vi sammen en arbeidsdag som blir variert og spennende. Du vil hos oss alltid jobbe med det nyeste innen diagnose- og spesialutstyr for de respektive bilmerkene. Våre lærlinger får også tilbud om spesialkurs utover fagopplæringsplanen som gjør deg ekstra rustet til å møte arbeidshverdagen etter endt fagprøve.
"Det er flere i konsernet som har gått karriereveien i Sulland. Det er ingenting som gleder oss mer "


– Esben Haugli, servicemarkedssjef i Sulland Gruppen


Karrieremuligheter

Som lærling og ansatt i Sulland Gruppen er det også muligheter for videre karriere. Ikke bare hos den lokale forhandleren, men også sentralt i en av Norges største bilkonsern. Vi har flere eksempler på ansatte som har gått hele veien fra lærling i Sulland til lederoppgaver sentralt i organisasjonen. Det er ingenting som gleder oss mer enn at en ansatt går denne karriereveien.


Ønsker du å vite mer om bilfaget eller ønsker du å bli lærling i Sulland Gruppen?

Da tar du direkte kontakt med ønsket forhandler. Vi ønsker deg lykke til med utdanningsvalget og hjertelig velkommen som lærling hos oss!