Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Hjem > Ledige stillinger Sulland Tromsø

Ledige stillinger Sulland Tromsø


Sulland Tromsø opplever vekst og vi ekspanderer innen både salgsavdeling og på servicemarkedet. Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere.

Ønsker du å jobbe i et av Norges største bilkonsern og med noen av verdens største merkevarer, i en bransje i rivende utvikling? Du vil bli med på reisen i en periode hvor måten folk flytter seg på endrer seg drastisk og vi vil gjerne dele en svært spennende framtid med deg! 

For at du skal trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, tenke proaktivt og ha evnen til å skape entusiasme. Hvis du motiveres av å jobbe hardt for å få gode resultater for deg selv og bedriften kommer du til å lykkes hos oss. 

Les mer om hver av stillingene her.

Salgssjef nye biler

Bilselger Volkswagen nyttekjøretøy

Administrasjonsleder til servicemarked

Kundemottaker og serviceleder

Bookingmedarbeider servicemarked

Biltekniker til høyteknologiske biler

Bilmekaniker/hjelpearbeider


Vi ser frem til å motta søknad fra deg!


Sulland Tromsø forhandler Volkswagen, Audi og SKODA. Vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1050 medarbeidere i 35 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord.


Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted. 


Hvordan er det å jobbe i Sulland?