Meny Lukk
Vi har satt Moss som din nærmeste by
Moss > BMW > Nybil > BMW iX2

BMW iX2

Den første helelektriske BMW iX2 imponerer med sin kraftige coupé-silhuett og lysende BMW “Iconic Glow” frontgrill. I tillegg til det nye designet kombinerer kjøretøyet for første gang fleksibiliteten og romsligheten til BMW X-serien med ren elektrisk drift. Med en rekkevidde på opptil 449 km er du perfekt rustet for både hverdagsbruk og lengre strekninger.

Gled deg til sportslig eleganse, komfort og premium i sin mest imponerende form. Den er 100% elektrisk og har xDrive-firehjulsdriften. Dette sørger for at bilen er godt rustet til å levere den velkjente BMW-balansen mellom komfort og sportslighet. BMW iX2 er en kompakt og særegen SUV med unike linjer.

Prøvekjør BMW iX2

Få tilbud på BMW iX2

BMW iX2 xDrive30 har en startpris på kr. 520.000, ekskl. levering. Som for en rekke av BMWs elektriske modeller tilbys også ulike utstyrsnivåer, med mulighet for ytterligere individuelle tilvalg:

BMW iX2 xDrive30 Charged
fra kr. 544.900 inkl. levering

BMW iX2 xDrive30 Charged Plus
fra kr. 579.900 inkl. levering

BMW iX2 xDrive30 Fully Charged
fra kr. 619.900 inkl. levering

Eksteriøret

Den splitter nye BMW iX2 har, som man kunne forvente, flere fellestrekk med sin søskenmodell, BMW iX1. Likevel skiller designen av de to modellene seg tydelig fra hverandre. Mens BMW iX1 beholder det tradisjonelle SUV-formatet, tar den helt nye BMW iX2 en annen tilnærming med sin coupéaktige silhuett og karakteristiske linjer som er velkjente fra den større BMW X6.

De iøynefallende LED-frontlyktene, den karakteristiske BMW-nyregrillen og den skrå frontruten fremhever bilens bredde. For de som ønsker det, kan den helt nye BMW iX2 utstyres med BMW Iconic Glow, som får den nesten hexagonale grillen til å lyse opp i mørket.

De markante hjulbuene og den kraftige skulderlinjen forsterker sideprofilen, og de unike baklyktene gir bilens bakparti en særegen og helt ny karakter.

Interiøret

Den helt nye BMW iX2 xDrive30 er utstyrt med det innovative infotainmentsystemet BMW Operating System 9, som åpner dørene for et bredere utvalg av digitalt innhold for både informasjon og underholdning. Dette systemet gir raskere oppdateringssykluser for over-the-air-funksjoner, og det gir føreren og passasjerene optimal tilgang til ulike nettbaserte tjenester samt flere alternativer for personlig tilpasning. En av de spennende funksjonene inkludert er muligheten til "in-car gaming," hvor passasjerer kan bruke sine smarttelefoner som spillkonsoller og konkurrere mot hverandre på bilens sentrale skjerm.

I tillegg til det imponerende teknologiske utstyret byr den kompakte og særegne SUVen på nyutviklede seter som ikke bare gir komfort, men understreker også det sportslige interiørdesignet. For de som ønsker å belyse den indre atmosfæren, kan BMW iX2 leveres med et panoramasoltak som strekker seg over 70 cm i både lengde og bredde, og som elegant smelter sammen med takdesignen. Dette tilfører interiøret en ekstra dimensjon av åpenhet og luksus.

Tekniske data

BMW iX2 xDrive30 leverer en samlet effekt på 230 kW (313 hk) og har et dreiemoment på 494 Nm. Denne imponerende kraften gjør at bilen kan akselerere fra stillestående til 100 km/t på kun 5,6 sekunder, og den oppnår en toppfart på 180 km/t.

Når det kommer til det elektriske forbruket, varierer det fra 16,3 til 17,7 kWh per 100 km, avhengig av utstyrsnivå og vekt. Dette oversettes til en imponerende rekkevidde på 417 til 449 km i henhold til WLTP-syklusen. For de som trenger ekstra rekkevidde, er det en ny MAX RANGE-funksjon tilgjengelig, som kan øke rekkevidden med opptil 25 prosent ved å begrense kraft og hastighet og deaktivere utvalgte komfortfunksjoner.

Batterikapasiteten til det høyspente batteriet er 64,7 kWh. Ladesystemet er utstyrt med 11 kW AC som standard, men det kan også leveres med en ombordlader på 22 kW AC etter behov. Med DC-hurtiglading kan bilen oppnå en maksimal effekt på 130 kW. Under optimale forhold kan batteriet lades fra 10 til 80 prosent på kun 29 minutter, og en rask ladeøkt på bare 10 minutter kan gi deg ytterligere 120 km i rekkevidde.

Optimalisert lading

BMW iX2 tar lading og batteriytelse til et nytt nivå med sine avanserte funksjoner. Når bilens navigasjonssystem planlegger et stopp ved en hurtiglader, vil bilens høyspentbatteri automatisk forvarmes når du nærmer deg ladestasjonen. Dette sikrer en optimal ladeøkt ved å sørge for at batteriet er i en ideell tilstand. Det er også mulig å starte denne batteriforvarmingen manuelt, selv når du ikke har aktivert ruteveiledningen.

BMW iX2 deler den avanserte programvaren for optimalisert lading med den innovative BMW i5. Denne oppdaterte programvaren bidrar til økt effektivitet ved å tillate raskere ladefart, spesielt når batteriets ladestatus (State of Charge) øker. Den gir også en jevnere og mer avrundet ladekurve, spesielt når batteriet er nær fulladet, for å forbedre hele ladeopplevelsen.

Sammen med helt nye BMW i5, er helt nye BMW iX2 blant de første modellene i BMW sin elektriske modellserie som kan ta i bruk Plug&Charge-teknologi. Denne teknologien gjør lading utrolig enkel. Alt du trenger å gjøre er å koble ladekabelen til bilens ladeport, og alle nødvendige data blir automatisk overført via ladekabelen, i tillegg til strøm, slik at bilen autentiserer seg selv ved ladestasjonen. Dette gjør ladingen rask og problemfri, samtidig som det sikrer en sømløs og trygg ladeopplevelse for eiere av BMW iX2 og BMW i5.

Større plass

I forhold til den forrige generasjonen BMW X2, har den helt nye BMW iX2 gjennomgått betydelige endringer i størrelse. Denne elektriske SUVen har vokst i lengde, bredde og høyde, og resultatet er en imponerende transformasjon. BMW iX2 er nå over 19 cm lengre enn sin forgjenger, med en total lengde på 455,4 cm. Bredde måler 184,5 cm, og høyden er 159 cm.

Den økte akselavstanden og sporvidden gir ikke bare bilen et mer imponerende utseende, men det kommer også fører og passasjerer til gode når det gjelder plass og komfort. Bagasjeromsvolumet er på solide 525 liter, og med baksetene nedfelt, kan du utvide dette til 1400 liter. For sammenligningens skyld, gir BMW iX1 et litt mindre bagasjeromsvolum på 490 liter, som kan økes til 1600 liter med baksetene nedfelt. Den godkjente tilhengervekten for BMW iX2 er 1200 kg, noe som gir deg muligheten til å dra med deg ekstra utstyr eller last når det trengs.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Leif Ringsrød
Leif Ringsrød
Daglig leder Sulland Moss BMW
Kristoffer Røraas
Kristoffer Røraas
Bilselger
Erik Hoff
Erik Hoff
Bruktbilsjef
Bård Andre Jørgensen
Bård Andre Jørgensen
Bilselger