Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Nybil > BMW > BMW i5 M60

Bestill BMW i5

Den nye generasjonen BMW 5-serie Sedan er mer dynamisk enn noen gang før, og den er utstyrt med et imponerende utvalg av digitale innovasjoner. Men det mest revolusjonerende aspektet er at den nå kommer i en helelektrisk utgave. BMW i5 M60 er toppmodellen i serien og leverer en eksepsjonell kombinasjon av dynamikk og elektriske ytelser i verdensklasse.

BMW 5-serie har en stolt suksesshistorie som strekker seg tilbake til 1972, da den første generasjonen av denne sportslige og elegante sedanen ble introdusert. Siden den gang har modellen vært en sentral del av BMWs modellportefølje og har etablert seg som en av verdens mest ettertraktede forretnings-sedaner. Gjennom syv generasjoner har mer enn 10 millioner BMW 5-serie biler blitt produsert på fabrikken i Dingolfing i Tyskland.

Prøvekjør Bestill BMW i5

Få tilbud på Bestill BMW i5

Kjøpskampanje


BMW i5 M60 xDrive Fully Charged

Kjøpspris: kr. 1.149.900,-

Inneholder følgende utstyr i tillegg til standard:
Ventilerte seter i fremsete, setevarme, rattvarme, tilhengerfeste, Driving Assistant Plus, interiørkamera, Parking Assistant Plus, BMW Live Cockpit Professional, BMW Natural Interaction, elektrisk utfellbart tilhengerfeste, Comfort access system, Travel & Comfort system, korsrygg støtte, BMW Digital Key, Bowers & Wilkins Surround Sound System, panorama glasstak og solbeskyttende ruter.