Meny Lukk
Vi har satt Sarpsborg som din nærmeste by
Sarpsborg > BMW > Nybil > BMW iX3

BMW iX3

Velkommen til en elektrisk drevet og trofast tjener med rom til hele familien. Den leveres med den populære M-Sportspakken som standard.

BMW iX3 er BMWs første elektriske SUV, en pioner i sitt slag. Med det karakteristiske BMW designet er den ikke til å ta feil av. Her får du behagelig komfort og en elektrisk rekkevidde på opptil 461 km. Takket være den generøse størrelsen er BMW iX3 den perfekte kombinasjonen av firmabil og familiebil. Like godt egnet for bykjøring som på landeveien.

Prøvekjør BMW iX3

Få tilbud på BMW iX3

Frontdesign

Den nesten helt lukkede BMW i Nyre danner det sentrale visuelle elementet i den imponerende fronten. Sammen med de L-formede luftinntakene i BMW i Blau understreker det den helelektriske karakteren til den nye BMW iX3. De flate, adaptive LED -frontlysene i et nytt design gir fronten på BMW iX3 et fokusert utseende. 


Teknologi

De innovative tjenestene til My BMW-appen og BMW Maps med Connected Charging og Connected Navigasjon, samt den utvidede Apple CarPlay® -integreringen, hjelper deg med å bruke rekkevidden til BMW iX3 effektivt og til å planlegge dine ruter tilsvarende. Du kan bruke disse tjenestene veldig enkelt ved å kommunisere med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant er alltid med deg og gjør at du kan styre mange kjøretøyfunksjoner ved hjelp av talekommandoer.


Nye BMW iX3 tilbyr deg et bredt spekter av digitale tjenester og intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører.


Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone tilgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører.* * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey.


Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.


Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.


Den aktive navigasjonsveiledningen som en utvidet funksjon av styre- og kjørefeltassistenten kan foreslå et bytte av kjørefelt hvis dette er nødvendig for å følge navigasjonsruten. For å gjøre dette, fastslår systemet et passende gap i den flytende trafikken i neste kjørefelt og gir deg deretter beskjed om filbytte.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Trond Hem
Trond Hem
Nybilselger
Jimmy Bauge
Jimmy Bauge
Bruktbilselger