Meny Lukk
Vi har satt Sarpsborg som din nærmeste by
Sarpsborg > BMW > Nybil > BMW M5

BMW M5 xDrive

BMW 5-serie Sedan M-modell kombinerer på en fremragende måte M-typisk sportslighet med komforten og elegansen til en business sedan.

Oppdag fire unike M-modeller med sterk personlighet: Overlegne 635 hk (467 kW) og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 3,0 sekunder gjør BMW M5 CS til den kraftigste BMW M5 sedan noensinne. Produksjonsmessig begrenset, den spesielle modellen med unike M spesifikke chassis og designkomponenter, som utelukkende kun er tilgjengelig for denne modellen, garanterer en ren motorsportfølelse. Med en maksimal effekt på 625 hk (460 kW) og et Performance-optimiert oppsett på understellet, overgår BMW M5 Competition med M xDrive de høyeste forventningene. Denne høyytelses sportssedanen understreker dette optisk med mange designfunksjoner i høyglanset sort. I tillegg til M xDrive, som er konstruert for maksimal trekkraft og dynamikk, har BMW M5 også et chassis som oppfyller ethvert krav for sportslig langdistansekomfort. Samspillet med den 600 hk (441 kW) kraftige 8-sylindrete M-motoren skaper kjøredynamikk som er preget av kraft og smidighet. Kvartetten blir fullført av BMW M550i xDrive Sedan: Den atletiske BMW 5-serie Sedan yter 530 hk (390 kW) og imponerer med en spesielt balansert kombinasjon av sportslighet, komfort og effektivitet.

Prøvekjør BMW M5 xDrive

Få tilbud på BMW M5 xDrive

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M5 CS

Den kraftigste BMW M5 noensinne: BMW M5 CS. Med en vektreduksjon på 70 kg leverer den banebrytende Performanceverdier og BMW M5-genetikk ned til minste detalj. Med overlegne 635 hk katapulterer High Performance-sedanen fra 0 til 100 km/t på imponerende 3,0 sekunder. Med eksklusivt understell, lettvektskonstruksjon og designkomponenter som bare er tilgjengelig for denne modellen, oppnår den unikhet når det gjelder ytelse og sportslige premiumstandarder. I eksteriøret fremhever eksklusive designhøydepunkter som karbonelementer og detaljer i gullbronse dens forrang aerodynamisk og visuelt. Racing-karakteren fortsetter i interiøret med sportslige M-karbonbøtteseter med en Nürburgring-silhuett på nakkestøttene og røde kontrastsømmer, samt et 2-seters lettvekts baksete.


Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M5 CS Competition

Med en effekt på 625 hk (460 kW) og spesielt understellsoppsett som omfatter alle relevante reguleringssystemer, kjører BMW M5 Competition i teten. Tallrike karakteristiske detaljer fra BMW M understreker dette visuelt umiskjennelig.


Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M5

BMW M5 er en bekreftelse på avansert ingeniørkunst og innovativ kjøreintelligens. For hittil uante dimensjoner av kjøredynamikk i en business-sedan. I tillegg er bilen full av toppmoderne teknologi som gjør jobbhverdagen sikrere og mer behagelig. Det innovative firehjulsdriftsystemet M xDrive til BMW M5 med 600 hk (441 kW) gjør føreren til en selvsikker pilot i en høyytelses sportssedan med utrolig kraft, presisjon og smidighet – ren M kjøreglede på høyeste nivå.


Innovativ teknologi og førerassistentsystem for mest mulig komfort og sikkerhet

Uansett om du trenger en intelligent assistent for å lese e-postene dine mens du er på farten eller om du vil kontrollere underholdnings- og forretningsfunksjonene til kjøretøyet ditt på en stor skjerm med berøringsfunksjon: BMW M5 Sedan modeller tilbyr deg et omfattende sett med innovative funksjoner og assistentsystemer som gjør reisen enda mer komfortabel og trygg. Oppdag valgt utstyr fra områdene underholdning, business, førerassistentsystemer og tilkoblingsmuligheter nedenfor.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Trond Hem
Trond Hem
Nybilselger
Jimmy Bauge
Jimmy Bauge
Bruktbilselger