Meny Lukk
Vi har satt Steinkjer som din nærmeste by
Steinkjer > BMW > Nybil > BMW i7

BMW i7

BMW 7-serie har i all sin tid vært et udiskutabelt symbol på luksuriøs kjøreglede. Nå som helelektrisk.

BMW i7 er en erketypisk BMW 7-serie, med en ny tolkning av design og luksus. Bygget på den samme karakteristiske kombinasjonen av sportslige og komfortorienterte kjøreegenskaper, og den eksklusive romsligheten.

Prøvekjør BMW i7

Få tilbud på BMW i7

Modellvarianter

BMW i7 kommer i tre varianter – BMW i7 eDrive50, BMW i7 xDrive60 og BMW i7 M70 xDrive.
BMW 7-serie finnes også i to hybridutgaver; BMW 750e xDrive og BMW M760e xDrive

Eksteriøret

Lengden måler 5391 mm, bredden 1950 mm, høyden 1544 mm og akselavstand 3215 mm. Sporvidden er også økt både foran og bak. Det er proporsjoner som danner grunnlag for et grandiost og potent design. Den høye fronten og hekken og den markante sedan-profilen vitner om en svært luksuriøs tilnærming. Som standard ruller helt nye BMW 7-serie på 19" hjul, men størrelser opp til 22"som tilvalg. Den adaptive luftfjæringen og firehjulstyringen sørger for at bilen elegant kan veksle mellom overlegen komfort og mer dynamiske egenskaper.

Sett forfra, er den karakteristiske designet til de to runde frontlyktene og nyre-grillen fullstendig nytolket. De delte frontlyktene er iøynefallende med de smale horisontale LED-lyselementene som er satt høyere opp på fronten. Med «Iconic Glow» er posisjonslys, kjørelys og blinklys omgitt av eksklusivt krystallglass. Under disse, innebygd i frontspoileren i et mørkt parti, finner man Matrix LED-enhetene for nær- og fjernlys med nye funksjoner. Disse lysene kommer først til syne når de aktiveres. Den markante nyregrillen kan også lyses opp på en diskré, men ekstravagant måte – både når bilen står stille og når den er i bevegelse.
Interiøret

I interiøret ligger fokuset på den innovative brukeropplevelsen. I cockpiten finner vi BMW Curved Display som gir en ny type lys- og funksjonslist på instrumentpanelet og dørene en spesiell opplevelse – både visuelt og gjennom berøring.

I baksetene i helt nye BMW i7 finner man både enestående komfort og nye underholdningsstandarder. Innstillingene styres fra touchpanelene i dørene. Med BMW Theater Screen, som felles ned fra taket, får man en ultrabred 31 tommers skjerm med 32:9 panoramaformat og 8K-oppløsning. Den forvandler baksetene til en eksklusiv, privat kinosal hvor passasjerene eksempelvis kan velge sine personlige favoritter fra en rekke ulike strømmetjenester.

Med Bowers & Wilkins Surround Sound System med 4D-teknikk, 18 høyttalere og 655 watt effekt bør også de mest audiofile kunne finne seg til rette i helt nye BMW 7-serie.

Tekniske data

Med en elektrisk motor på forakslen på 190 kW/258 hk og en elektrisk motor på bakakselen på 230 kW/313 hk har bilen en samlet effekt på 400 kW/544 hk og et maksimalt dreiemoment på 745 Nm. Sprinten fra 0-100 km/t gjøres unna på 4,7 sekunder og toppfarten nås ved 240 km/t.

Med et forbruk (WLTP) fra 18,4 kWh til 19,6 kWh, avhengig av spesifikasjoner og utstyr, gir det BMW i7 xDrive60 en rekkevidde (WLTP) på 590 – 625 km. Energien hentes fra høyspentbatteriet med nettokapasitet på 101,7 kW.

Med AC-lading på 11 kW, lades batteriet fra 10 til 100 prosent på 9,5 timer. For DC-lading har BMW i7 en kapastitet på 195 kW og da lades batteriet fra 10 til 80 prosent på 34 minutter under optimale forhold.

Med den tilpassede ladekurven til BMW i7, kan en ladeøkt på 10 minutter gi 170 km med rekkevidde. Egne ladeprofiler og temperering av batteriet er også bidrag til effektive ladeøkter. Tempereringen av batteriet kan både styres automatisk gjennom bilens navigajsonsdata og aktiveres av føreren selv ved behov.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Damås
Magnus Damås
Bilselger
Andreas Småvik
Andreas Småvik
Bilselger
Kim Erik Skjelstad
Kim Erik Skjelstad
Bilselger
Tore Hustad
Tore Hustad
Daglig leder Sulland Steinkjer BMW