Meny Lukk
Vi har satt Steinkjer som din nærmeste by
Steinkjer > BMW > Nybil > BMW iX3

BMW iX3

Velkommen til en elektrisk drevet og trofast tjener med rom til hele familien. Den leveres med den populære M-Sportspakken som standard.

BMW iX3 er BMWs første elektriske SUV, en pioner i sitt slag. Med det karakteristiske BMW designet er den ikke til å ta feil av. Her får du behagelig komfort og en elektrisk rekkevidde på opptil 461 km. Takket være størrelsen er BMW iX3 den perfekte kombinasjonen av firmabil og familiebil. Like godt egnet for bykjøring som på landeveien.

Prøvekjør BMW iX3

Få tilbud på BMW iX3

Modellvarianter

BMW iX3 kommer i en variant – BMW iX3 M Sport.

Eksteriøret

Designmessig skiller nye BMW iX3 seg markant fra sin forgjenger. BMWs velkjente M Sport eksteriørdesign er nemlig standard på nye BMW iX3. Derfor bærer den også navnet BMW iX3 M Sport.

Markante linjer i støtfangeren foran gir bilen et skarpere og sportsligere uttrykk, og fronten skiller seg ut med nytt format på grillen og nye smalere lykter. De nye LED-frontlyktene leveres for øvrig med LED Matrix-funksjon som standard. Om ønskelig kan også nye BMW iX3 M Sport utstyres med BMW Laser Light, som gir fjernlysene en rekkevidde på opptil 650 meter i hastigheter over 60 km/t.

De sportslige elementene i M Sport-designen videreføres også langs sidene og bak på bilen. Sett bakfra preges bilen av et nytt lyktedesign med tredimensjonale konturer og ny diffusor i støtfangeren.

Interiøret

I cockpiten til nye BMW iX3 M Sport finner man nå en oppdatert betjening- og infotainmentskjerm, sportsseter i ny generasjon Sensatec (kunstskinn), sportsratt og antrasitt taktrekk som standard.

Betjeningspanelet i midtkonsollen er re-organisert og den frittstående skjermen på dashboardet med touch-funksjon, måler nå 12,3 tommer. Et nytt tilvalg for oppvarmet ratt er nå tilgjengelig som ekstrautstyr i nye BMW iX3 M Sport.

BMW iX3 M Sport trådløst oppkoblet. Ny programvare og nye tjenester kan lastes direkte ned til bilen av kunden selv. Det betyr også at det skybaserte navigasjonssystemet BMW Maps, både jobber raskere og mer presist med trafikkovervåkning. Smarttelefoner kan kobles til bilen gjennom både Apple CarPlay og Android Auto.

Tekniske data

Drivlinjen fra BMW iX3 videreføres i nye BMW iX3 M Sport. Motoren er plassert rett på bakakslen og er langt mer effektiv enn enkelte andre elektromotorer. Med en effekt på 286 hk og dreiemoment på 400 Nm, gjøres 0-100 km/t unna på 6,8 sekunder.

Nye BMW iX3 M Sport har en rekkevidde på opptil 459 km (WTLP) fra et batteri med bruttokapasitet på 80 kWh. Ladekapasiteten på 150 kW DC/11 kW AC, gjør at man ved hurtiglading på 150 kW kan nå 80 % «State of charge» på kun 34 minutter. En ladestopp på 10 minutter gir dermed rundt 100 km rekkevidde. Ved 11 kW lading, lades batteriet fra 0 til 100 % på 7,5 timer.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Damås
Magnus Damås
Bilselger
Andreas Småvik
Andreas Småvik
Bilselger
Kim Erik Skjelstad
Kim Erik Skjelstad
Bilselger
Tore Hustad
Tore Hustad
Daglig leder Sulland Steinkjer BMW