Meny Lukk
Vi har satt Steinkjer som din nærmeste by
Steinkjer > BMW > Nybil > BMW X2

BMW X2

Den nye BMW X2 har et unikt sportslig uttrykk. Den byr på uvanlig dynamiske og smidige kjøreegenskaper som savner sidestykke. Sammen med innvendig design med høy kvalitet og innovativ teknologi gjør dette bilen ledende i denne klassen. BMW X2 er lavere og kortere enn storebroren BMW X1. Bagasjerommet rommer hele 470 liter. Her er det ingen kompromiss mellom den kompakte størrelsen, og plassen til både barnevogn og flatpakker fra IKEA. BMW X2 fås med bensin- eller dieselmotor. BMW X2 er ikke tilgjengelig som elbil eller plug-in hybrid.

Den nye BMW X2 er unik, og det er godt synlig. Den markante utformingen med dynamiske linjer gir den en ekstra sportslig coupéinspirert profil. Imponerende proporsjoner og innovative designelementer bidrar også til det unike utseendet. Dette er bilen for deg som liker å utforske nye veier.

Prøvekjør BMW X2

Få tilbud på BMW X2

Utfordrer hverdagen

Kraftfulle motorer, direkte styring, M sportsfjæring (ekstrautstyr) og presise kjøreegenskaper setter nye standarder i denne klassen. Resultatet er temperamentsfull kjøredynamikk og rask akselerasjon på lange og korte turer, i byen og på svingete landevei. I tillegg kan du velge det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive (ekstrautstyr). Det gir den nye BMW X2 fremragende veigrep og retningsstabilitet, slik at bilen takler selv de krappeste svingene. Kjøreglede med høy puls er inkludert.

BMW Connected+

I BMW X2 sørger de innovative BMW Connected+-tjenestene i BMW Connected-appen for en optimal forbindelse mellom bilen og smarttelefonen din. Du kan planlegge avtaler eller reiseruter og sende dem til navigasjonssystemet og dele bilens posisjon med andre i sanntid. Når du kommer frem, kan telefonen vise vei det siste stykket til fots. BMW Connected-appen gjør livet enklere.

Fem fakta

01  Robust profil som er typisk for en BMW X-modell
02  For første gang tilbyr vi M Sport X-pakken
03  Overlegen kjøredynamikk og kraftige motorer
04  Innovativ betjening og praktiske tilkoblingsmuligheter
05  Allsidig og romslig for alle formål


Utstyrsversjoner

  • Advantage
  • Model M Sport
  • Model M Sport X

Valg av utstyrsmodell vil endre bilens utseende helt, og gir deg mulighet til å skape din unike bil. Model M Sport X er et nytt nivå som gir bilen et sportslig preg og litt "X-faktor" på kjøpet.  

I tillegg kan du velge hvilke av de tre utstyrspakkene du ønsker: Comfort, Connectivity og Innovation. Eller kanskje alle?

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Damås
Magnus Damås
Bilselger
Andreas Småvik
Andreas Småvik
Bilselger
Kim Erik Skjelstad
Kim Erik Skjelstad
Bilselger
Tore Hustad
Tore Hustad
Daglig leder Sulland Steinkjer BMW