Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Bilmekaniker/tekniker

Hjem > Stillingsannonse-bilmekaniker-STH-032024

Sulland Trondheim søker

Bilmekaniker/tekniker

Vi har stor pågang på vårt verksted og søker en serviceinnstilt og engasjert mekaniker/tekniker.

Ønsker du en spennende og utfordrende jobb sammen med engasjerte og dyktige kollegaer som vil ta deg godt imot som nyansatt? Hos oss kommer du inn i et godt arbeidsmiljø og ordnede forhold. Vi har det høyt oppunder taket på jobb, og samles gjerne for noe sosialt utenom jobb.

Vi ønsker at du:

 • Har fagbrev og relevant praksis
 • Har utdanning som senior tekniker eller master tekniker - evt tilsvarende utdanning eller erfaring
 • Har erfaring med elektriske kjøretøy
 • Har evne og vilje til å tilegne deg ny kunnskap innenfor de systemene/bilene vi jobber med
 • Er ansvarsbevisst og ærlig
 • Er selvstendig, fleksibel og tar utfordringer med et smil
 • Forstår verdien av god kundebehandling og serviceinnstilling
 • Kan vise til gode resultater og har gode samarbeidsevner
 • Har godt humør og «stå på” vilje
 • Er positiv til og nysgjerrig på endringene som skjer i bransjen og faget

Dine viktigste oppgaver vil være:

 • Daglig vedlikehold, feilsøking og reparasjon
 • Utføre effektivt kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjer
 • Sikre høy kvalitet på eget utført arbeid og en langsiktig god relasjon til kundene våre

Sulland er stolt av å ha et positivt arbeidsmiljø der fellesskap, trivsel og entusiasme går hånd i hånd. 

Her får du en unik mulighet til å jobbe med og lære av de beste, og bli den beste versjonen av deg selv. Vi tilbyr både intern og ekstern kursing, samt utvikling av din fagkompetanse. Du vil få muligheter for produktrelatert etterutdanning i regi av våre importører. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø. Du vil få mulighet til å jobbe i et stabilt selskap med lang historie og med kjente merkevarer.

Vi tilbyr helseforsikring, tilgang til online legehjelp og gruppelivsforsikring, og våre avdelinger er tilknyttet fellesordning for AFP.

Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Videre jobber vi for at alle skal inkluderes og tas vare på. Positivitet, samhold, trivsel og begeistring står høyt hos oss. I tillegg er vi opptatt av nærmiljøet og deler hvert år ut midler til lokale lag og foreninger fra Veiviserfondet. Hos oss får du mulighet til å være med å påvirke hvem som skal få støtte i ditt nærmiljø. Våre medarbeidere er avgjørende ressurser for å sikre god kundetilfredshet gjennom kvalitetsbevisste holdninger og tett samarbeid med kolleger. Vårt slagord som vi bestreber å etterleve overfor både ansatte og kunder er Med-deg-hele-veien.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Jarle Dretvik, e-post: jarle.dretvik@sulland.no, mobil: 48 24 64 22

Sulland Trondheim AS VOYAH holder til på Tiller i Trondheim i et av byens flotteste bilhus. Lyse, flotte, nyere lokaler med egen kantine. Som tidligere AS Maskinagentur er dette Norges nest eldste bilforretning med mye historie i veggene. I tillegg til Sulland’s nye bilmerke VOYAH er vi også merkeverksted for Opel og GM, men med stort fokus på vårt MECA verksted. Vi ønsker nå å øke vår kompetanse som et allround bilverksted og søker derfor etter nettopp deg.

Er du sprek eller har lyst til å bli det, har vi bedriftsidrettslag hos oss, eller vil det kanskje friste mer med et medlemskap hos et treningssenter? Her kan det fra Sulland søkes støtte til deler av denne kostnaden. Vi blir også glade for nye medlemmer i vår kunstforening. Du får ansattbetingelser på kjøp av varer og tjenester.

Bli med på en reise 'Med-deg-hele-veien' – vi gleder oss til å høre fra deg!


Om arbeidsgiveren

Vi er en del av Sulland, en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1200 medarbeidere i 38 bilhus fra Fredrikstad i sør til Alta i nord.
Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.