BMW X3

On a mission.

Om bilen

Den nye BMW X3 representerer ubegrensede muligheter og frihet. Det fascinerende sportslige utseendet er videreført inne i kupeen, og kjøreopplevelsen er ikke mindre fascinerende. Den er behagelig å kjøre både på og utenfor veien, takket være den intelligente firehjulsdriften xDrive og den nye funksjonen som gjør BMW X3 delvis selvkjørende. Dermed setter den en ny standard i klassen og viser at ikke bare målet, men også veien dit, er av betydning.

"Full av selvtillit setter den kurs mot det ukjente."

– MARC MICHAEL MARKEFKA, DESIGNSJEF FOR BILER I MELLOMKLASSEN HOS BMW PERSONBIL


Et blikk på BMW X3 er nok til å vekke eventyrlysten. BMW X3 har et markant formspråk som skiller den fra mengden. Harmoniske proporsjoner, en kraftfull profil og bred hekk og front gir bilen et stilfullt uttrykk som fortsetter i den nyutformede kupeen. 

Den kraftige reduksjonen av kjørestøyen gjør kupeen i BMW X3 til en behagelig stillesone også i høye hastigheter. Det lydisolerende glasset reduserer vindstøy og andre lyder utenfra.

I BMW X3 forenes dynamikk og sikkerhet. Derfor byr den på høy kjørekomfort og sikkerhet i alle situasjoner uansett vær og underlag. Høyt dreiemoment og imponerende motorkraft bidrar til kjøreopplevelser som ikke slutter der veien slutter.

BMW X3 er blitt betydelig lettere som følge av intelligente vektbesparende konstruksjoner. I tillegg er de aerodynamiske egenskapene forbedret, slik at luftmotstandskoeffisienten er optimert. Begge deler har en positiv effekt på de smidige kjøreegenskapene, energiutnyttelsen og drivstofforbruket

Tilkoblet og selvkjørende

BMW X3 lar deg holde kontakten med venner og omverdenen når du er på farten. Her har du nettilgang og kan eksklusive tjenester og smarte apper, motta og sende e-post og surfe på nettet. 

Med det innovative betjeningskonseptet blir du og bilen ett. Dette er et stort skritt i retning selvkjørende biler og danner grunnlaget for en helt ny kjøreopplevelse der dine behov er satt i høysetet. Toppmoderne førerassistentsystemer sørger for høy sikkerhet og avlaster deg, slik at du kan nyte kjøregleden.

Større og mer kraftfull
Helt nye BMW X3 måler 4708 mm i lengde, 1891 mm i bredde og 1676 mm i høyde. Sammenlignet med forrige generasjon har både lengde og akselavstand (nå: 2864 mm) økt med rundt 50 mm. Bakkeklaringen er på 204 mm. Bagasesjerommet har et volum på 550 liter, legger man ned bakseteryggene (40:20:40) økes volumet til 1600 liter. Vekten er redusert med opp til 55 kg, og med 50:50 fordeling mellom for- og bakakselen er vektbalansen perfekt.

speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - front 2.jpg Foto: Kampanjebilde - front 2.jpg Foto: Kampanjebilde - front.jpg Foto: Kampanjebilde - ifront.jpg Foto: Kampanjebilde - side.jpg

Kontakt oss

Amund Linnerud Skogen

Amund Linnerud Skogen
Bilselger

Mobil: 94 03 99 10
E-post: amund.skogen@sulland.no
Roar Finsveen

Roar Finsveen
Daglig leder Sulland Gjøvik BMW/Toyota

Mobil: 90 12 99 49
E-post: rf@sulland.no
Ole Christian Hansen

Ole Christian Hansen
Salgssjef Bruktbiler

Mobil: 41 60 90 92
E-post: ole.hansen@sulland.no
Per Arne Ridderseth

Per Arne Ridderseth
Salgssjef Nybil BMW

Mobil: 91 99 70 09
E-post: per.ridderseth@sulland.no
Torstein Risberg

Torstein Risberg
Bruktbilselger

Mobil: 95 11 92 82
E-post: torstein.risberg@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - front.jpg