Her finner du hele BMWs modellutvalg

Se alle BMWs nybiler

Se alle BMWs nybiler her

Ofte stilte spørsmål

Her er en oversikt over ofte stilte spørsmål om BMW

Se ofte stilte spørsmål


Kampanjer og nye modeller

BMW xDrive til kun 9.900,-*

xDrive - det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW

Les mer

BMW eDrive-kampanje

Nå har vi kampanje på våre BMW Plug-in Hybrid-modeller.

Les mer

BMW 5-serie Touring

Dynamiske kjøreegenskaper, sportslig design og høy komfort gjør at BMW 5-serie Touring tilhører toppsjiktet i denne klassen. Bilen er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir deg sportslige kjøreopplevelser.

Les mer

Helt nye BMW X3

Den nye BMW X3 representerer ubegrensede muligheter og frihet. Det fascinerende sportslige utseendet er videreført inne i kupeen, og kjøreopplevelsen er ikke mindre fascinerende.

Les mer

BMW 225xe Plug-in hybrid med firehjulstrekk

BMW 225xe iPerformance Active Tourer med en kombinasjon av BMW eDrive og BMW TwinPower turbomotor gir deg elektriske kjøreopplevelser og ubegrenset mobilitet.

Les mer

Helt nye BMW X2

Den nye BMW X2 er unik, og det er godt synlig. Den markante utformingen med dynamiske linjer gir den en ekstra sportslig coupéinspirert profil. Imponerende proporsjoner og innovative designelementer bidrar også til det unike utseendet. Dette er bilen for deg som liker å utforske nye veier.

Les mer

NYE BMW i3 OG HELT NYE i3s

BMW i3 er full av fremtidsrettet teknologi som gjør hverdagen enklere. Den gir deg nettilgang, slik at du er oppdatert, hjelper deg å organisere hverdagen og kjører deg dit du skal. Den stilfulle designen viser at du foretrekker elektrisk kjøreglede.

Les mer