BMW X3

On a mission.

Om bilen

I dag er segmentet med de mellomstore SUV-ene et av de mest populære, og på verdens veier ruller det over 1,5 millioner eksemplarer av de to første generasjonene BMW X3.

Når den tredje generasjonen av den allsidige SUV-en straks oppgraderes, blir den mer moderne og digital – kort oppsummert.

Skarpere og sportsligere design
Designmessig er nye BMW X3 skarpere i linjene. Fronten skiller seg ut med klart smalere lykter, nytt format på grillen og en tydeligere profiler i støtfangeren.

LED-frontlyktene kan nå leveres med LED Matrix-funksjon, og for første gang i BMW X3 sin historie, med BMW Laser Light, som gir fjernlysene en rekkevidde på opptil 650 meter.

Sett bakfra kjennetegnes nye BMW X3 også av nytt lyktedesign med tredimensjonale konturer og en sportsligere design på støtfangeren.

I cockpiten har nye BMW X3 fått samme senterkonsoll som helt nye BMW 4-serie. Den frittstående skjermen på dashbordet med touch-funksjon måler nå 10,25 tommer og kan om ønskelig oppgraderes til en størrelse på 12,3 tommer.

Blant standardutstyret i nye BMW X3 finner man nå også sportsseter med en ny generasjon Sensatec kunstskinn. 

Plug-in hybriden på salgstoppen
Nye BMW X3 er dessuten klar for trådløs oppdatering, hvor ny programvare og nye tjenester kan lastes direkte ned til bilen av kunden selv. Det betyr også at det skybaserte navigasjonssystemet både jobber raskere og mer presist med trafikkovervåkning.

– Den mest populære BMW X3-modellen i Norge har den siste tiden vært plug-in hybriden BMW X3 xDrive30e. I fjor utgjorde denne modellen nærmere 94 prosent av det totale BMW X3-salget i Norge.

Nye BMW X3 xDrive30e har en elektrisk rekkevidde på opptil 50 km (WLTP) og får en startpris på 643 100 kroner eks. levering

Produksjonen av de nye BMW X3-modellene starter på fabrikken i Spartanburg, USA i august. De første bilene ruller dermed inn på norsk asfalt og grus til høsten 2021.

Foto: Kampanjebilde - 2.jpg Foto: Kampanjebilde - 2.jpg Foto: Kampanjebilde - 1.jpg Foto: Kampanjebilde - 4.jpg

Kontakt oss

Miika Koppinen

Miika Koppinen
Daglig leder Sulland Tromsø BMW

Mobil: 99 29 97 87
E-post: miika.koppinen@sulland.no
Morten Pedersen

Morten Pedersen
Bilselger

Mobil: 95 19 15 06
E-post: morten.pedersen@sulland.no
Espen Solstad

Espen Solstad
Bilselger

Mobil: 97 53 96 40
E-post: espen.solstad@sulland.no
Remy Traasdahl

Remy Traasdahl
Bruktbilsjef

Mobil: 92 86 55 50
E-post: remy.traasdahl@sulland.no
Trine Teigstad

Trine Teigstad
Salgssekretær

Mobil: 94 13 61 84
E-post: trine.teigstad@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 1.jpg