Meny Lukk
Vi har satt Tromsø som din nærmeste by
Tromsø > Audi > Nybil > Audi Q6 e-tron

Q6 e-tron

Nye Audi Q6 e-tron setter nye standarder i ytelse, rekkevidde, lading, kjøredynamikk og design.

Audi Q6 e-tron er Audis nye teknologiflaggskip bygget på Audis nye teknologiplattform Premium Platform Electric (PPE). I tillegg kommer bilen med en helt ny elektronisk arkitektur som igjen viser konkrete eksempler på hvordan forspranget ligger i teknikken.

Prøvekjør Q6 e-tron

Få tilbud på Q6 e-tron

Høydepunkter

• Rekkevidde inntil 619 km WLTP
• Akselerasjon (0–100 km/t) på inntil 5.9 sek
• 800-volt ladeteknologi: Standard maksimal ladeeffekt på opptil 270 kWgir opptil 255 km rekkevidde på ti minutter.
• 10 til 80 prosent kapasitet kan lades på ca. 21 minutter.
•Kan trekke en tilhenger på inntil 2400 kg


Rekkevidde og lading

• Toppeffekt på opptil 285 kW
•  Akselerasjon (0-100 km/t) med launch control 5,9 sek
• Batterikapasitet (netto) 94,9 kWt

Imponerende ytelser
Litiumionbatteriet på 800 volt som er integrert i understellet, gir svært gode ytelser både under kjøring og under lading. Bilen lades raskt og effektivt og leverer en effekt på opptil 285 kW.


Interiør

Progressiv innvendig design
Bilens øvre og nedre interiørelementer – fra dørkledningen til instrumentpanelet og midtkonsollen – har ny design. I tillegg er betjeningselementene plassert på en ryddig og oversiktlig måte.

Intelligent lysdesign
Ambientelyspakke plus*, * omfatter en dynamisk lyslist under frontruten, også kalt interaksjonslys. Lyslisten kan vise lys i mange farger og informerer og hjelper* deg under kjøring. I tillegg sørger den for stemningsfullt lys i kupeen.


Tilkoblingsmuligheter

Audi Application Store i din Audi.
Du kan bruke mange populære apper, blant annet Spotify og YouTube, i bilens MMI uten at du må koble til en smarttelefon.


Design

Innovativ design
Bilens progressive design utstråler elektrisk ytelse og prestisje. Den kjennetegnes av markante former, den inverterte Singleframe-grillen foran på bilen og de sorte partiene på sidene som hinter om batteriet i bilgulvet.

Kraftfullt utseende
Den høye fronten og de høyt plasserte kjørelysene med digitale lyssignaturer*, * gir bilen et markant utseende. Den inverterte Singleframe-grillen flankeres av Matrix LED-hovedlyktene*.

Praktisk i hverdagen
Audi Q6 e-tron kan trekke en tilhenger på inntil 2400 kg og har mye oppbevaringsplass både inne i bilen, i bagasjerommet foran og i det fleksible bagasjerommet bak.

Ekstra oppbevaringsplass
Under panseret er det et ekstra bagasjerom på 64 liter. Her kan du for eksempel oppbevare ladekabelen.

En elektrisk allrounder
Smidig akselerasjon og adaptivt understell med luftfjæring sørger for optimal kjørekomfort og kjøredynamikk i Audi Q6 e-tron. Førerassistentsystemene og de ulike kjøremodusene gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

Fleksible kjøreegenskaper
Du kan tilpasse bilens kjøreegenskaper med kjøremodusene i Audi drive select, som er utvidet med nye funksjoner. Og hvis du ønsker å teste bilens terrengegenskaper, kan du øke bilens bakkeklaring ved hjelp av det adaptive understellet med luftfjæring*.


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stein Hugo Førde
Stein Hugo Førde
Selger/Merkeansvarlig Audi
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Daglig leder Sulland Tromsø