Tromsø > BMW > Nybil > BMW iX3

BMW iX3

Takket være den standard M Sport-pakken i det nye designet, viser den nye BMW iX3 seg som mer sporty enn noensinne. Aerodynamiske elementer og blå aksenter får til fulle frem drevets elektriske karakter. Enten for korte eller lange reiser - med en rekkevidde på opptil 460 km * og et strømforbruk på 18,5 kWt/100 km*, er den nye BMW iX3 ideell for enhver strekning.

Takket være samspillet mellom et effektivt drivverkskonsept, aerodynamisk design og et kraftig høyvoltbatteri, tilbyr BMW iX3 en elektrisk rekkevidde på opptil 460 kilometer*. Innovative teknologier som energigjenvinning ved bremsing sikrer ekstra rekkevidde og muliggjør energiforbruk fra 18,5 kWh/100 km.

Kontakt

Salg
Åpent Stenger 16:30
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:30
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:30
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:30
Torsdag 09. februar:
08:00 - 16:30
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:30
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Søndag 12. februar:
Stengt
Verksted
Åpent Stenger 16:30
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Mandag 06. februar:
07:30 - 16:30
Tirsdag 07. februar:
07:30 - 16:30
Onsdag 08. februar:
07:30 - 16:30
Torsdag 09. februar:
07:30 - 16:30
Fredag 10. februar:
07:30 - 16:30
Lørdag 11. februar:
Stengt
Søndag 12. februar:
Stengt
Postadresse

Heilovegen 12
9015 Tromsø

Juridisk navn

Sulland Auto AS avd. Tromsø

Organisasjonsnummer

929 451 333

Fakturaepost

faktura.bmw@sulland.no

Frontdesign

Den nesten helt lukkede BMW i Nyre danner det sentrale visuelle elementet i den imponerende fronten. Sammen med de L-formede luftinntakene i BMW i Blau understreker det den helelektriske karakteren til den nye BMW iX3. De flate, adaptive LED -frontlysene i et nytt design gir fronten på BMW iX3 et fokusert utseende. 


Teknologi

De innovative tjenestene til My BMW-appen og BMW Maps med Connected Charging og Connected Navigasjon, samt den utvidede Apple CarPlay® -integreringen, hjelper deg med å bruke rekkevidden til BMW iX3 effektivt og til å planlegge dine ruter tilsvarende. Du kan bruke disse tjenestene veldig enkelt ved å kommunisere med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant er alltid med deg og gjør at du kan styre mange kjøretøyfunksjoner ved hjelp av talekommandoer.


Nye BMW iX3 tilbyr deg et bredt spekter av digitale tjenester og intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører.


Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone tilgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører.* * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey.


Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.


Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.


Den aktive navigasjonsveiledningen som en utvidet funksjon av styre- og kjørefeltassistenten kan foreslå et bytte av kjørefelt hvis dette er nødvendig for å følge navigasjonsruten. For å gjøre dette, fastslår systemet et passende gap i den flytende trafikken i neste kjørefelt og gir deg deretter beskjed om filbytte.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Miika Koppinen
Miika Koppinen
Daglig leder Sulland Tromsø BMW
Morten Pedersen
Morten Pedersen
Bilselger
Espen Solstad
Espen Solstad
Bilselger
Trine Teigstad
Trine Teigstad
Salgssekretær
Kristin Karlsen
Kristin Karlsen
Salgssekretær