Meny Lukk
Vi har satt Trondheim som din nærmeste by
Trondheim > BMW > Nybil > BMW M4

BMW M4

BMW M4 Coupé-modellene kan tilby en fascinerende kombinasjon av estetikk, karakter og vanlig M-kjøreglede.

Trekløveret ledes av BMW M4 Competition Coupé med hele 510 hk og 650 Nm dreiemoment. High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, 8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic, aktiv M differensial og en rekke teknologi fra motorsportbransjen garanterer alle for maksimal kjøredynamikk – både i hverdagen og på racerbanen. BMW M4 Coupé har hele 480 hk og 550 Nm dreiemoment. Kombinasjonen av bakhjulsdrift og optimalt tilpasset manuell 6-trinns M girkasse gjør det mulig med svært dynamisk kjøring i tillegg til at kjøretøyet blir en ekte idrettsutøver.

Prøvekjør BMW M4

Få tilbud på BMW M4

BMW M4 COMPETITION COUPÉ

BMW M4 Competition Coupé er topputøveren blant BMW M4 Coupé-modellene. Utstyrt med en kraftig 6-sylindret High-Performance BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med 510 hk og motor- og drivverksteknologi hentet motorsporten tilbyr denne sportscoupéen vanlig M kjøredynamikk på høyeste nivå. Kjøretøyets atletiske egenskaper underbygges av et kraftig designspråk i front, side og hekk samt av valgfrie M spesifikke karbonfunksjoner i eksteriøret og interiøret.


BMW M4 COUPÉ

BMW M4 Coupé er en ekte sportscoupé med fremragende kjøreegenskaper. Dette skyldes et 480 hk kraftig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, bakhjulsdrift og avansert teknologi fra motorsporten, som det M spesifikke drivverket med aktiv M differensial. En perfekt avstemt manuell 6-trinns M girkasse med korte og nøyaktige girbevegelser muliggjør ekstra intensiv samhandling mellom sjåfør og bil. Det atletiske eksteriørdesignet og markant M spesifikke utstyrs- og designfunksjoner understreker i tillegg den dynamiske personligheten til BMW M4 Coupé.


Førerplass og teknologi

M spesifikke instrumenter og betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer for BMW M4 Coupé-modeller.


Komfort, sikkerhet og M Feeling på høyeste nivå: BMW M4 Coupé-modellene assisterer deg på turen med en rekke typer nyskapende teknologi. Det M spesifikke kombiinstrumentet og det M spesifikke Head Up-displayet sørger for maksimal oversikt. Funksjoner som individuell konfigurerbar M Setup*, rød start/stopp-knapp* midtkonsoll med M MODE*- og SETUP*-knapper bidrar til motorsportfølelsen. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer under kjøring eller bruk BMW intelligent personlig assistent for å kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. I tillegg har du tilgang på en rekke Connectivity-funksjoner og digitale tjenester som kobler deg sammen med både din BMW og hele verden og gjør det mobile livet enda mer komfortabelt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Jan Ivar Reistad
Jan Ivar Reistad
Bilselger
Aleksander Løseth Raknestangen
Aleksander Løseth Raknestangen
Bilselger
Joakim Vassaas
Joakim Vassaas
Product Genius
Johnny Eide Rotan
Johnny Eide Rotan
Bilselger