Meny Lukk
Vi har satt Trondheim som din nærmeste by
Trondheim > Mini > Nybil > MINI Cooper

MINI Cooper

Nå blir det fart i sakene. Gjør deg klar til avgang. Hold fokus. Når lyset skifter til grønt, er det full gass. Helelektriske MINI Cooper overgår alle forventninger.

Med denne neste generasjonen utvider vi vårt utvalg av elektriske modeller, og baner vei for målet vårt om å bli helelektrisk tidlig på 2030-tallet. Tro mot konseptet, som har vært vellykket i over 60 år, er den nye generasjonen designet for helelektrisk kjøreglede, med den arketypiske smidigheten og den kreative utnyttelsen av plass som kjennetegner MINI.

Ikke bare får du mer standardutstyr enn noensinne – stilnivåene er også forfinet og forenklet. Disse får virkelig en ny MINI Cooper til å stråle både innvendig og utvendig på sin egen spesielle måte. Velg ditt trim og motor, og lag en MINI som tar deg dit du vil.

Prøvekjør MINI Cooper

Få tilbud på MINI Cooper

Eksteriøret

Nye helelektriske MINI Cooper er enkelhet på sitt mest karismatiske. Som en realisering av vår designtilnærming «mindre er mer», har vi fjernet overflødige elementer, og redusert enda mer. Med de rene og slette overflatene, slanke linjene og balanserte proporsjonene, har eksteriøret blitt omhyggelig utformet til en selvsikker, slående form.

Nye helelektriske MINI Cooper har en besnærende tilstedeværelse som er definert av den ikoniske frontdesignet og de korte overhengene. I tillegg kommer den karakteristiske åttekantede frontgrillen og den elegante sirkelformede designet til MINI LED-frontlykter – som begge deler fremhever den moderne og futuristiske utformingen.

Den kraftige og effektive LED-teknologien leveres som standard, men det er også mulig å velge LED-frontlykter med utvidet innhold som ekstrautstyr. Ved hjelp av intelligent adaptiv aktivering av nærlysfunksjonen og kurvelyset sørger disse for bedre belysning på sidene av bilen i by-, landeveis- og motorveitrafikk. Velg én av tre forskjellige lyssignaturer til din helelektriske MINI Cooper.

Baklyktene har en ny triangelformet design med en presisjon som gir en ekstra dose individualitet. Og som med fronten kan du styre velkomst og farvel etter eget ønske, slik at det sammenfaller med humøret ditt.

Interiøret

Se, hør og føl din egen sinnsstemning. MINI Experience Modes er din inngangsport til en verden av forbindelser og opplevelser. Den vekker sansene dine. Hver modus følger sitt eget kreative design, rombelysning og lydpalett. Du kan endre utseende og stemning i cockpiten fullstendig med en enkelt kommando.

Det sentrale instrumentdisplayet på dashbordet er hjertet og fokuspunktet, med en slank OLED-teknologi med høy kvalitet og en diameter på 240 mm. Dette gir en minimalistisk utseende og kombinerer instrumentgruppen, infotainment og assistanse i ett display. Det sirkelrunde OLED-displayet er unikt i verden.

Dashbordet er utformet for å holde ting enklest mulig, med et slankt og romslig design som gir plass til det imponerende OLED-displayet og fem vippebrytere som utgjør MINI Interaction Unit. Det er også mulig å velge ekstrautstyret MINI Head-Up Display for å vise all viktig informasjon, bl.a. hastighet, trafikkskilt og assistansesystemer, direkte i siktelinjen.

De fem intuitive kontrollene, inkludert parkeringsbremsen, girene og MINI Experience Modes, har fått ny design for enklere tilgang og bruk.

Rattet er også redesignet for å gi en mer intens og moderne MINI gokart-følelse, med en mindre størrelse og en dekorativ stoffstropp. På rattets venstre kontrollpanel kan du aktivere førerassistansesystemene, og du kan betjene underholdning, Intelligent Personal Assistant, verktøybelte- og kommunikasjonsfunksjonene med høyre panel.

MINI introduserer også en ny estetikk ved bruk av tekstiler på dashbordet og dørpanelene. Det nye materialet er av høy kvalitet, enkelt å rengjøre, og strikket med en unik 2D-teknikk. Dette gir en luksuriøs taktil opplevelse, flere designalternativer og er en flott måte å vise personlige valg i forskjellige MINI Experience Modes.

Teknisk


MINI COOPER E

MINI COOPER SE

REKKEVIDDE KM/LADING (WLTP)

285 - 305

387 - 402

EL. FORBRUK KWH/100 KM (WLTP)

13,7 - 14,7 

14,1 - 14,7 

DREIEMOMENT NM 

290

330

0-100 KM/H

7,3 S

6,7 S

EFFEKT HK

184

218

CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP)

0

0

MAKS FART KM/H

160

170

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Edvin Andreas Forfot
Edvin Andreas Forfot
Bilselger