Meny Lukk
Vi har satt Trondheim som din nærmeste by
Trondheim > Mini > Nybil > MINI Countryman

MINI Countryman

Den aller første helelektriske MINI Countryman – en fryktløs følgesvenn for den miljøbevisste oppdagelsesreisende. Eventyret venter.

Raffinert til fingerspissen. Nydelig håndverk og flotte detaljer definerer interiørets estetikk. Førsteklasses materialer, avansert teknologi og stemningsfull belysning legger til rette for en kultivert kjøreopplevelse. Når du først har satt deg inn, har du neppe lyst å gå ut igjen.

Med denne neste generasjonen utvider vi vårt utvalg av elektriske modeller, og baner vei for målet vårt om å bli helelektrisk tidlig på 2030-tallet. Større enn forgjengeren og nå også helelektrisk, er den klar for nye eventyr.

Med fulladet batteri kan nye helelektriske MINI Countryman ha en rekkevidde på inntil 462 km.

Prøvekjør MINI Countryman

Få tilbud på MINI Countryman

Eksteriøret

Det unødvendige er kuttet bort og tingene du liker best er forsterket. Det som gjenstår er det robuste utseendet, de slanke linjene og 100 % ukuelig MINI-ånd. Dette er SUV-en som er bygget for å frakte deg til spennende steder i ekstrem komfort. Den er pålitelige, helelektriske medsammensvorne med mer fryktløshet i MINI Countryman stil – og mindre av alt annet.

Helelektriske MINI Countryman passer like godt i byen som i det fri med sin robuste, tiltalende og avslappede stil. Den ruvende formen er utsmykket med åttekantet frontgrill, slående frontlykter og forhøyet panser. De korte overhengene og intrikate konturene tilfører den slanke silhuetten finere definisjon og uttrykk. Ettersom den leveres i fire forskjellige stiler, vil du helt sikkert finne den rette følgesvennen til opplevelsesreisene dine.

Si hei til den mest voksne MINI noensinne – både i størrelse og modenhet. Helelektriske MINI Countryman er nå 13 cm lengre og 6 cm høyere, og virkelig allsidig med mer enn nok plass til alle slags interessante planer med eller uten familie og venner.

Med 17–21" lettmetallfelger representerer MINI på sitt mest intense, og utstråler pur selvsikkerhet og dristig individualitet. Det lette designet og bruken av resirkulert aluminium bidrar til at de reduserer karbonavtrykket vårt på ulike måter – både i produksjon og under kjøring.

MINI har alltid skilt seg ut, og helelektriske MINI Countryman er ikke annerledes i så måte. Det kontrasterende taket fås i flere karakteristiske fargealternativer og er kombinert med en stilig C-stolpedesign. Det eneste du trenger å gjøre når du skal åpne det gråtonede glasstaket er å trykke på en knapp, og en automatisk vindavviser sørger for den rette balansen mellom frihet og komfort.

Det føles alltid spesielt når du setter deg inn i din helelektriske MINI Countryman. Når du går mot eller forlater din MINI, finnes det en velkomst og et farvel som sammenfaller med humøret ditt. Dette kan være tilleggsutstyr som front- og baklykter med tre forskjellige valgbare lyssignaturer samt en logoprojeksjon fra speil på både passasjer og førerside.

Interiøret

Se, hør og føl din egen sinnsstemning. MINI Experience Modes er din inngangsport til en verden av følelsesmessig forbindelse og inspirerer sansene dine. De vekker sansene dine. Hver modus følger sin egen kreative design, rombelysning og noen også med lydpalett. Du kan endre utseende og stemning i cockpiten fullstendig med en enkelt kommando.

Dashbordets bankende hjerte og fokuspunkt er den slående, sirkelrunde OLED-berøringsskjermen. Den toppmoderne OLED-teknologien med en diameter på 240 mm og glasset av høy kvalitet gir det et særegent, minimalistisk utseende. Her får du en instrumentgruppe samt integrert infotainment og assistanse på ett og samme sted. Den runde geometrien er den første av sitt slag i verden.

Du kan bestemme akkurat hvilken kjøreopplevelse du vil ha hver gang du setter deg bak rattet. Det finnes en rekke MINI Modes som passer til alle behov fra sporty til supereffektiv – hver av dem særpreget, omarbeidet utseende, følelse og lyd.

Vis verden hvem du er ved å velge mellom de fire stilalternativene for MINI – Essential, Classic, Favoured og JCW Style. Hver av dem leveres komplett med spesielle funksjoner og skreddersydde designdetaljer for alt fra dashbordet og rattet, til setetrekket og taktrekket. Med vår nye tekstilestetikk vil vi at du skal oppleve en genuin følelse av varme og velvære inne i din MINI. Stoffet er laget av materialer av høy kvalitet og strikket med en unik 2D-teknikk.

Alt du trenger å gjøre er å vri på bryteren – fra parkeringsbremsen til girene til MINI Experience Modes og mye mer. De fem intuitive kontrollene har fått nytt utseende og ny design, og er nå enda enklere å nå, bruke og ha det gøy med.

Moroa begynner så snart du tar tak i rattet. Vi har gitt det ny design i en noe mindre størrelse inspirert av tidløse, klassiske MINI, slik at du får en enda mer intens, klassisk moderne MINI gokart-følelse. I stedet for en tredje eike, har det nå en stilren, dekorativ stoffstropp. På venstre rattets kontrollpanel kan du aktivere førerassistansesystemene, og du kan betjene underholdnings- og kommunikasjonsfunksjonene med høyre panel.

MINI etablerer en helt ny estetikk gjennom vår bruk av tekstiler. Det nye materialet vi bruker på dashbordet og dørpanelene skaper en spesielt behagelig atmosfære. Stoffet er av høy kvalitet og enkelt å rengjøre. Det gir en luksuriøs taktil opplevelse, flere designalternativer og fungerer som det perfekte lerretet for å vise dine spennende valg i de forskjellige MINI Experience Modes.

Teknisk


MINI COUNTRYMAN E

MINI COUNTRYMAN SE ALL4

REKKEVIDDE KM/LADING (WLTP)

462

433

EL. FORBRUK KWH/100 KM (WLTP)

15,9 - 17,4

17 - 18,5 

DREIEMOMENT NM

250 NM

494 NM**

0-100 KM/H

8,6 S

5,6 S

EFFEKT HK

204

313

CO2 UTSLIPP G/KM (WLTP)

0

0

MAKS FART KM/H

170

180

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Edvin Andreas Forfot
Edvin Andreas Forfot
Bilselger