Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Stillinger i Nord!

Hjem > Vi søker offensive ansatte til Bodø

Vi søker offensive ansatte til Bodø!

Sulland satser videre i nord!

Fra 1. juni 2018 overtar Sulland salget av BMW i Bodø og Tromsø. I den forbindelse ser vi etter flere ansatte som kan være med på å løfte BMW til nye høyder i Nord-Norges to største byer. Vi har fra før flere BMW- anlegg rundt omkring i landet og vil gjøre alt vi kan for å øke salget av et av verdens beste bilmerker i Nord-Norge. 

Sulland har som selskap over 900 ansatte i 30 bilanlegg i 17 byer. Dette gjør oss til en stor aktør og en av de aller største på BMW i Norge.

Å ta over BMW i Bodø og Tromsø er noe vi gleder oss voldsomt til. BMW har massevis av nyheter som skal ut på markedet i årene som kommer og vi ser fram til å tilby BMWs unike tilbud av biler i Nord.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av en stor bilfamilie. Sulland fører fra før av 12 bilmerker og vi har gode erfaringer med bilsalg i både Bodø og Tromsø.

Ledige stillinger i Bodø:

I Bodø satser vi videre med BMW fra de eksisterende BMW-lokalene i byen. I Bodø ser vi etter en bilmekaniker/tekniker og en servicemarkedsselger.

Bilmekaniker/tekniker

Som bilmekaniker hos oss vil du ta del i et stort fagmiljø og i tillegg jobbe med et av de største og beste bilmerkene som finnes. Vi lover en svært morsom og urfordrende jobb hvor du til enhver tid må holde deg oppdatert på ny teknologi og nye bilmodeller.

Vi gir deg mulighet til å utvikle deg og vi lover hektiske, men like fullt spennende og morsomme arbeidsdager!

Les mer om stillingen her


Servicemarkedsselger

Arbeidsoppgavene for våre servicemarkedsselgere er kundemottak. Booking, planlegging av verksted- og delesalg. Du vil også utarbeide tilbud, følge opp tilbud, innkalle til EU- kontroller osv. Du er en person som liker å yte service og sørge for at våre kunder blir fornøyde. Utmerkede serviceegenskaper er et krav. Det er du som skal sørge for at de som allerede har en BMW skal fortsette å være fornøyde med både bilen og oss.

Les mer om stillingen her
Vi gleder oss til å motta din søknad!