Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Nyheter > Følg "Go Further" live og se lanseringene
Nyheter

Følg "Go Further" live og se lanseringene

Du kan nå registrere deg på den offisielle listen for Fords nye elbil! Det er endelig klart for Fords store lanseringsdag. Det er ventet store nyheter innen elektrifisering og det vil komme flere avsløringer rundt Fords Mustang- inspirerte SUV.


GO FURTHER - Go electric!

Vi gleder oss veldig til årets Go Further- arrangement. Årets slagord er Go Further- Go Electric og for oss som jobber med bil i Norge er dette kanskje det mest interessante slagordet som kunne vært. 

Rekkevidde: 600 km

Rekkevidden på Fords nye elektriske bil er inntil 600 km. Rekkevidden er klasseledende og sammen med Fords velkjente kjøreegenskaper, høy bakkeklaring og sitatet fra Bill Ford om at bilen skal "Go like hell" vil dette bli en av markedets aller mest spennende elbiler.

Registrer deg på den offisielle listen

Fra og med i dag kan du sikre deg fortrinnsrett når bilen er klar for bestilling. Ford Norge har nå satt opp en offisiell venteliste. Når du registrerer deg her vil du få muligheten til å bestille bilen to uker før bestillingen åpner for de som ikke har registrert seg. Å sette seg på denne listen innebærer ingen forpliktelser. Det koster ingenting. vi anbefaler alle å registrere seg her. Denne bilen kommer til å bli populær! Husk å velge din lokale Sullandforhandler ved valg av forhandler :)

REGISTRER DEG PÅ DEN OFFISIELLE VENTELISTEN HOS FORD HER

Vi fortsetter å holde deg oppdatert

Alle våre forhandlere i Sulland er oppdaterte på alt det nye og vi lover at vi vil fortsette å sende deg relevant informasjon om Fords elektriske biler framover. Har du ikke meldt deg på, kan du gjøre det her.