Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Nyheter > Slik kjøper du bruktbil – trygt og enkelt
Nyheter

Slik kjøper du bruktbil – trygt og enkelt

Eksperttipsene fra en av Norges største forhandlere: Slik kjøper du bruktbil – trygt og enkelt

Eksperttipsene fra en av Norges største forhandlere:

Slik kjøper du bruktbil – trygt og enkelt


Det er mange feller å se opp for når du skal kjøpe bruktbil. Her er tipsene som gir deg forutsigbarhet og en god handel.

SE VÅRT BRUKTBILUTVALG 

Å kjøpe seg ny bil er en stor beslutning. Uansett hva bilen koster, så er det en investering. Da er det viktig at investeringen er god.

Mange kan kjenne seg igjen i frykten for å kjøpe katta i sekken når man handler på bruktbilmarkedet. Det er dessverre en del feller å ramle i.

Med Sulland som samarbeidspartner i andre enden av handelen din, kan du føle deg tryggere.

| Vi har alle hørt skrekkhistoriene om bilhandelen som ikke fikk noen lykkelig slutt, der kjøper ikke fikk det de hadde betalt for.

Som bruktbilkjøper er det en del du kan sjekke selv, for eksempel om det er gjeld på bilen, servicehefte, kilometerstand og kjørekomfort.

Det som er vanskeligere å sjekke for folk flest, er feilene som ikke er så lette å oppdage. Det er da du kan nyte godt av en solid bilforhandler som Sulland.

Undersøkt av fagfolk

– Når du kjører ut av en Sulland-forhandler med din nye bruktbil, kan du være sikker på at du har kjøpt en bil som er nøye undersøkt av fagfolk. Vi takserer alle bruktbiler, og i tillegg gjennomgås bilen både teknisk og kosmetisk. En ekstra bonus er at bilen er vasket og ren og gir den den gode følelsen av ny bil, forteller Ole Christian Hansen, som selger bruktbil i Sulland.

Finn nærmeste Sulland-forhandler

Program som sikrer tryggheten

Som kjøper bør du være trygg på at du har kjøpt en bil som passer deg og dine behov.

Hos din nærmeste Sulland-forhandler får du hjelp til nettopp dette. Altså til å finne den bilen som passer til deg. Du trenger en bil som dekker dine behov i hverdagen, og det får du hjelp til. 

Hansen blir stolt når han forteller om Sulland Trygghet.

– Trygghet er det aller viktigste når du skal kjøpe bil. Med bruktbilprogrammet Sulland Trygghet, kan du som kunde føle deg trygg på at du har gjort en god handel og at du får et forutsigbart bilhold i mange år.

Les mer om Sulland Trygghet


Ekstra god kundeservice

Med Sulland Trygghet følger en rekke fordeler for deg som kunde. En fordel er at alle biler leveres med mellom tre måneder og fem års garanti.

Andre store fordeler er bytteretten som gjelder i 30 dager med noen forbehold, tilstandsrapport på bilen og reklamasjonsrett. Dette er goder som ikke er en selvfølge om du handler med privatpersoner.

– I vårt langstrakte land med mange Sulland-forhandlere, kan det hende din drømmebil står på andre siden av Norge. Det er ikke noe problem! Vi frakter bilen til deg mot en liten kostnad, sier Ole Christian.


Han fortsetter:

Hvis du ser en bil som står langt unna der du bor, kan du også få oversendt bilder og film. Og selvsagt en pålitelig tilstandsrapport, forsikrer Hansen.

| Kunder som handler bil hos Sulland, får tilbud om gunstig finansiering og forsikring gjennom solide samarbeidsavtaler. Prisene er blant de beste på markedet.

Andre fordeler ved handle bil, både ny og brukt hos Sulland, er tilbud om leiebil til en gunstig pris hvis du har behov for det.  

Alle kunder får med en skadeavtale. Som kunde hos Sulland gir det deg en rekke fordeler, som frakt av bilen til vårt nærmeste bilskadesenter uten ekstra omkostninger, prioritet ved skadetaksering og hjelp med alt det praktiske rundt forsikringer og lignende.


En bil for alle

Sullands forhandlere rundt om i hele landet har et bredt utvalg av bruktbiler.

Her er det biler for alle behov og drømmer. Sulland fører en lang rekke bilmerker, og har både brukte og nye modeller av Audi, BMW, Ford, Hyundai, Mazda, MINI, Mitsubishi, ŠKODA, Toyota, Isuzu, Suzuki og Volkswagen.

 Sulland har bilen for deg. 

Alle Sullands bilmerker


Fornøyd i morgen – og om et år

Sulland er et av Norges største bilkonsern. Tusenvis av nordmenn har kjøpt både nye og brukte biler av Sulland i en årrekke.

Det er ikke tilfeldig. For Sulland er det viktigst å sørge for at kundene er fornøyd over tid, og ikke bare i kjøpsøyeblikket.

Velg trygghet – velg Sulland. Vi er med deg hele veien!