Bardufoss > Volkswagen > Nybil > Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen ID.Buzz

Ikonet er vekket til live!

ID. Buzz vekker ikonet til live og blir vår største elbil. Bilen vil by på et unikt ytre, god plass og generøs takhøyde. Akkurat som før i tiden!

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Postadresse

Industrivegen 11
9325 Bardufoss

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS avd Andslimoen

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Familievennlig
5 seter
Bagasjeromsvolum opptil
1121 liter
Elmotor
150 kW (204 hk)

Utmerket med plass for alle

ID. Buzz vil passe godt for alle som ønsker en litt anderledes familiebil med mye sjarm, god plass og generøs takhøyde! 


I denne elbilen vil du sitte både høyt og godt med god sikt over panseret takket være den korte snuten på elbilen. De store vindusflatene gir også en herlige panoramautsikten/cockpit-følelse samt en lys og trivelig kupe med svært god sikt både forover, bakover og til sidene. 

Den unike folkevognfølelsen lever videre

ID. Buzz lar både fører og passasjerer få muligheten til å oppleve den unike folkevogn-følelse på ny. Den byr på høy grad av romfølelse, mye "åpen plass" og optimal utnyttelse av denne plassen. Noe av det mest imponerende er at den er så romslig innvendig, samtidig som den opptar minimalt med plass utvendig. Et aldri så lite kinderegg der altså! 


I den salonglignende, vennlige atmosfæren har 5 personer god plass til å reise, men også mye plass til bagasje med hele 1.121 liter bagasjeromsvolum. Legges 2. seterad ned, øker lastekapasiteten til utrolige 2.205 liter!


Stor kjærlighet for detaljer


ID. Buzz er ikke bare gjennomtenkt, men også skapt med stor kjærlighet for små søte detaljer vi håper vil få deg til å trekke på smilebåndet.


En annen sjarmerende detalj er verdenskartet på sidepanelene av skuffen på den uttakbare senterkonsollen ("BuzzBox") når den trekkes ut nærmest som en hyllest til den originale folkevognene som ble elsket av "alle" i verden. 


Også i baksetet vil du finne nok en liten detalj - ID. Buzz siluetten er stilisert inn i den nedre sidesetebekledningen. 

Interiøret kan gjenspeile lakkfargen

Liker du at ting er gjennomtenkt og gjennomført vil du også like denne muligheten! For når du åpner døren på ID. Buzz vil du ikke bare bli møtt av typiske folkevogndetaljer slik som høy sittestilling og mye plass. 


Ved valg av en oppgradert interiørpakke kan du også få en opplevelse av at utvalgte designelementer på innsiden gjenspeiler lakkfargen utvendig slik som:


 • Dørinnsatsene
 • Setets indre paneler
 • Området ved instrumentpanelet

Puster liv i tofarget lakk

Klassisk tofarget lakk er tilbake!


ID. Buzz hedrer på mange måter sin forgjenger T1 når den nå på alvor puster liv i tofarget lakk igjen. Den spenstige fargepaletten vil uten tvil gjøre ID. Buzz til et blikkfang på norske veier, og du kan også glede deg over at du kan velge og vrake blant en rekke lakkalternativer.


Det totale spekteret av lakkfarger for ID. Buzz består av totalt 11 fargevarianter hvorav fire av disse utgjør de tofargede lakkalternativene og fordeler seg slik:


 • Tofarget metallic lakk (grønn/hvit, oransje/hvit, blå/hvit, gul/hvit)
 • Ensfarget metallic lakk (grønn, oransje, sølvgrå, gul, blå)
 • Perleeffekt lakk (kun sort)
 • Standard lakk (kun hvit)


For mange vil kanskje tofarget lakk være ensbetydende med å bevege seg utenfor komfortsonen bestående av grå- og sort-toner. Men husk, forandring fryder!

God plass til alt og alle

ID. Buzz blir en plass-sensasjon takket være den plassbesparende batteriplattformen den er bygget på. Dette gjør at elbilen vil kunne tilby opptil 1.121 liter bagasjeromsvolum, selv med alle 5 seter opptatt og man laster opp til den øvre kanten av ryggstøttene på 2. seterad! 


Trenger du enda mer plass kan du slå ned alle seter i 2. seterad og få opptil utrolige 2.205 liter oppbevaringsplass.


Praktisk todelt bagasjeromsgulv (ekstrautstyr)


Bestiller du dette praktiske todelte bagasjeromsgulvet (multiflexbrett) vil du kunne pakke bagasjen på en smartere måte i din ID. Buzz. Lange gjenstander kan for eksempel plasseres i den nedre dele fordi det er hulrom under 2. seterad. 


Annen bagasje kan du plassere i øvre del og drar på denne måten nytte av ID. Buzz sin generøse takhøyde ingen annen elbil fra Volkswagen kan tilby.

Seteløsninger

ID. Buzz er det perfekte utgangspunkt for bilturer, hverdag som helg. ID. Buzz vil derfor tilbys med følgende seteløsninger for å kunne gi maks fleksibilitet:


 • 5-seter totalt
 • 3 seter i kupeen
 • 2 enkeltseter i førerhus
 • Isofix-fester på de to ytre baksetene
 • Bakre seterad kan skyves forover/bakover 15 cm i lengderetning
 • Nedfellbare bakseter som enten kan felles ned i sin helhet eller splittes opp i en 40:60 fordeling
 • Både fører- og passasjersete leveres som standard med justerbare armlener på innsiden mot midtkonsollen


Komfortabelt, trygt og praktisk


I denne elbilen vil både fører og frontpassasjer sitte komfortabelt på individuelle seter. I det du setter deg inn vil du raskt fornemme at setene har en forhøyet sittestilling - og det er dette som er med på å skape den typiske folkevognfølelsen. 


Toppversjonene av setene er selvfølgelig elektrisk justerbare og har både minnefunksjon og massasjefunksjon. Justeringsområdet til forsetene er på opptil 245 mm når det gjelder lengde og 61,5 mm i høyden.

Sikkerhet


Integrert i forsetenes ryggstøtter finnes en sidekollisjonspute (thorax airbag), som tilpasser seg automatisk til den respektive seteposisjonen. I førersetet er det også en senterkollisjonspute, som ved en kollisjon beskytter fører og passasjer i forsetet fra å treffe hverandre. 


ID. Buzz leveres standard med bagasjeromstildekning, men om du ønsker bagasjeromsskillenett må dette bestilles som ekstrautstyr.


Baksetet


I 2. seterad finner du en meget komfortabel tresetersbenk med en 40/60 fordeling. Den kan flyttes totalt 15 cm i lengderetningen for å skape mer plass i bagasjen om du trenger dette. Selv om baksetet er å anse som en setebenk, kan du av praktiske hensyn både justere og legge ned ryggstøttene på baksetet separat. 


Begge de ytre baksetene har også isofix-fester for enkel festing av bilstol.

"Smarte lys" som sier: Hei!

Nytenkende LED-teknologi


På lik linje med øvrige ID.- modeller utnytter også ID. Buzz LED-teknologien fra Volkswagen til det fulle. I front finner du de karismatiske utformede LED-frontlysene, som gjør natt til dag. Mot et pristillegg til toppversjonen av frontlyktene som går under navnet "IQ.Light LED-Matrix"-frontlykter. 


Den smale stripen mellom frontlyktene foran på panseret er også skapt om til en LED-stripe. Integrert i midten av "grillen" på ID. Buzz finner du VW-logoen i større format enn på noen annen nåværende Volkswagen-modell, som en hyllest til forgjengeren T1.


LED-baklys/bremselys (standard)


Sett bakfra skiller ID. Buzz seg fra Multivan og Caravelle ved at LED-bremselys/baklys er plassert horisontalt fremfor vertikalt. Gjennom denne detaljen viser de en tydelig nærhet til den nye Multivan eHybrid.


"ID. Light" innvendig lyssignal (standardutstyr)


Så snart en dør åpnes, vil ID. Buzz igjen si "Hei" med en diskret lyd samtidig som den lyser opp den interaktive "ID. Light" lysstripen plassert foran på dashboardet ved frontruten. Når du forlater ID. Buzz skjer det samme, men da som et slags "farvel, og takk for turen". Også i dette tilfellet lyser en projeksjon av lys opp området rundt elbilen. 


Lysscenarioene kan aktiveres og deaktiveres individuelt etter ønske ved hjelp av kjøretøyinnstillingene via infotainmentsystemet.


LED-øyne som vender blikket mot det som er viktig


De velkjente runde frontlyktene fra folkevognbussen, som ID. Buzz henter inspirasjon fra, er byttet ut med intelligente LED- "øyne". Disse smarte LED-lysene kan kommunisere interaktivt med både deg som kjører bilen og forbipasserende. 


Lysteknologien på ID. Buzz er i seg selv nytenkende, og når elbilen svinger ut fra en vei retter den LED-hovedlyktene, eller "blikket", mot kjøreretningen.

"Over-the-Air": Oppdatert for fremtiden

Med «Over-the-Air» holder din elbil i ID.-familien seg oppdatert. Nye funksjoner, bedre og raskere programvare, og muligheter for individuelle tilpasninger, gjør at du som en eier av en bil fra Volkswagen kan være trygg på at bilen din kan fornyes gjennom hele livsløpet.


Innovative assistentsystemer

"Car2X"-teknologi (standardutstyr)


Se for deg at alle kjøretøy på veien kan snakke med hverandre for å gjøre veiene tryggere, redusere trafikkork og varsle deg som bilfører om lokale farer. Høres kanskje litt futuristisk ut, men med teknologien bak funksjonen "Car2X" kan ID. Buzz faktisk gjøre nettopp dette.


"Car2x" utvider radiusen til et kjøretøy sine sensorer ved å inkludere informasjon fra andre trafikanter, kjøretøy og infrastruktur. All denne dataen tas så med i beregningene og vurderingen av den totale trafikksituasjonen.


Takket være sine tallrike sensorer gjenkjenner elbilene mulige farer på et tidlig stadium – og advarer automatisk andre trafikanter i nærheten via WLAN-radiosignaler. På denne måten bidrar "Car2x" med å heve trafikksikkerheten til et nytt nivå, og det er dette vi kaller for smart bruk av programvare og elektronikk!

Fra 5% - 80% på 30 min

ID. Buzz vil tilbys med følgende motor- og girkombinasjon:


 • Motor: 150 kW elmotor med 204 hk
 • Rekkevidde: Kommer
 • Drivlinje: Bakhjulsdrift
 • Girkasse: Trinnløs automatgir
 • Batteri: Litium-ion-batteri med brutto energiinnhold på 82 kWh (netto: 77 kWt)
 • Toppfart: Elektronisk begrenset til 145 km/t.
 • Dreiemoment: Maksimalt 310 Nm fra stående start
 • Batteriplattform: MEB (samme batteriplattform som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen)
 • Ladeeffekt: Maksimal ladeeffekt for hurtiglading (DC) er opptil 170 kW. Maksimal ladeeffekt for vanlig lading (AC) er 11 kW
 • Ladetid: ca. 30 minutter å lade batteriet fra 5 % til 80 % med DC hurtiglader
 • Ladekabel: Ladekabel mode 3 type 2, 32A | Ladekabel mode 2 type 2, 10A
 • Ladekontakt: CSS ladekontakt

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Pål Østgård
Pål Østgård
Selgerleder
Odd Arild Nordseth
Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss
Halgeir Dalhaug
Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil
Hilde Vadstein
Hilde Vadstein
Selger