Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Bilutleie

Bilutleie

Vi kan tilbyr deg et meget bredt utvalg i biler for korttidsutleie. Personbiler 4, 5, 7, 8 og 9-setre, flere størrelser varebiler, skapbiler til flytting og lignende i både førerkort klasse B og C1. Ta kontakt på telefon:  915 028 47 eller skjemaet nederst på siden.


PERSONBILER
Vår bilpark spenner fra små, mellomstore til svært store biler. Alle våre biler er delt inn i kategorier, noe som gjør det enkelt for deg å få oversikt over priser,  romslighet og lignende. Merk at bilen på hver gruppe bare er et eksempel. Vi kan ikke garantere bestemte bilmodeller med mindre annet er oppgitt.

MILJØBILER
Miljø er viktig for oss og vi er Miljøfyrtårn -sertifisert. Vi investerer mye i miljøet og prøver hvert år å redusere bilenes miljøpåvirkning og utslipp av karbondioksyd. I tillegg til El-biler har vi flere hybrid- og diesel-biler.

MINIBUSSER
Sulland tilbyr flere forskjellige modeller minibusser. En minibuss er et perfekt transportalternativ til foreksempel golf- eller skitur når du er 5-16 personer. Å leie en minibuss er både miljøvennlig, rimelig og praktisk.

VAREBILER / FLYTTEBILER
Sulland tilbyr deg et bredt spekter av vare- og lastebiler. Å leie en varebil er perfekt, for eksempel når du skal flytte. Hos oss kan du velge å leie en vare- eller lastebil fra én dag til flere måneder.

Kontaktskjema