Bodø > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

16 nye førerassistentsystemer, 4MOTION firehjulstrekk og beste lasteevne i sin klasse!

Crafter er en romslig varebil med 3 seter som du ikke finner maken til. Det er den eneste varebilen i sin klasse med parkering- og tilhengersassistent og den kombinerer brukervennlige transportløsninger med maksimal kostnadseffektivitet.

Crafter får du med inntil 3,5 tonn tilhengervekt og du kan velge mellom forhjul-, bakhjul- eller 4MOTION firehjulstrekk kombinert med 8-trinns automatgir. Elegant. Lettkjørt. 100 % Volkswagen.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
Stengt
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Postadresse

Gamle Riksvei 15
8008 Bodø

Juridisk navn

Sulland Bodø AS

Organisasjonsnummer

958 040 202

Fakturaepost

fakturamottak1185@moller.no

Nye førerassistentsystemer

For sjåfører med lange arbeidsdager bak rattet er det viktig at sikkerheten er på topp. At Volkswagen tar dette på alvor er varebilen Crafter et soleklart eksempel på. 


Med sitt høye standardutstyrsnivå og 16 nye førerassistentsystemer som hjelper sjåføren med å oppdage potensielle farer tidlig og å unngå dem, blir Crafter den sikreste varebilen i klassen som også sørger for at nyttelasten kommer trygt frem.

Den eneste varebilen i sin klasse med 8-trinns automatgirkasse og tre kombinasjonsmuligheter

Crafter er en varebil med 3 seter og den eneste kassebilen i sin klasse som leveres med seks forskjellige kombinasjoner av drivlinje og girkasse. Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk kan kombineres med en 8-trinns automatgirkasse eller en 6-trinns manuell girkasse. Salg av 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinns automatgir kommer i løpet av 2018.


De nye dieselmotorene


De nye TDI dieselmotorene er spesielt utviklet for å tilfredsstille de høye kravene som stilles til varebiler. Med blant annet start- stopp-system som standardutstyr har de blitt langt mer effektive og drivstofføkonomiske enn sine forgjengere.


Motoroversikt for Crafter:


 • 102 hk, 280 Nm - forhjulstrekk
 • 122 hk, 300 Nm - bakhjulstrekk
 • 140 hk, 340 Nm - forhjulstrekk, bakhjulstrekk og 4MOTION firehjulstrekk
 • 177 hk, 410 Nm - forhjulstrekk, bakhjulstrekk og 4MOTION firehjulstrekk


8-trinns automatgir


Crafter er den eneste varebilen i sin klasse som leveres med 8-trinns automatgirkasse (ekstrautstyr) på alle drivlinjer. Den er utviklet spesielt for Crafter slik at du kjører komfortabelt og økonomisk også ved bykjøring og i leveringssituasjoner med hyppige start og stopp. Dette er den eneste 8-trinns automatgirkassen i sin klasse som kan kombineres både med forhjulstrekk, bakhjulstrekk og 4MOTION firehjulstrekk.


4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinnsautomatgir kan leveres våren 2018.

Drivlinjer


Crafter varebil takler alt fra gjørmete byggeplasser til skogsveier og bratte bakker, med et imponerende godt veigrep samt høy retningsstabilitet.


Forhjulstrekk:


 • Tilhengervekt på inntil 3,0 tonn
 • 100 mm lavere lastekant og innstigningshøyde
 • Størst innvendig lastehøyde


Bakhjulstrekk:


 • Tilhengervekt på inntil 3,5 tonn
 • Tillatt totalvekt på bil og tilhenger på inntil 8,0 tonn
 • Liten svingradius
 • Svært god fremdrift med tung last


4MOTION firehjusltrekk:


 • Stabilt veigrep
 • Svært god retningsstabilitet
 • Sikre kjøreegenskaper
 • Tilhengervekt på inntil 3,0 tonn

Best på lasteevne og lastsikring

Crafter varebil imponerer med den beste lasteevnen i sin klasse - med 1.311 åpningsbredde på skyvedøren, høyest lasterom på opptil 2.196 mm og 100 mm lavere lastekant. Med mulighet for å sette inn fabrikkmontert universalgulv (ekstrautstyr) og et lasterom som er designet for fleksible hyllesystemer samt et nytt innvendig takstativ er Crafter den optimale arbeidsbilen.


Lengde og høyde


Med to ulike akselavstander, tre lengder, tre takhøyder og to seteløsninger å velge mellom er Crafter varebil like allsidig som de potensielle bruksområdene er varierte. Med Crafter har du mulighet til å skreddersy varebilen slik at den oppfyller akkurat dine krav og behov.


LED-hovedlykter og Lys- og siktpakke


LED-hovedlykter. Både kjørelys, nær- og fjernlys kan leveres med strømsparende LED-pærer. LED-pærenes driftssikkerhet og lange levetid øker sikkerheten.


Lys og sikt-pakken (ekstrautstyr) er konfigurert spesielt for å gi bedre synlighet og består av automatiske kjørelys og en regnsensor som aktiverer vindusviskerne automatisk. Kjørelysassistenten har en Coming home- og Leaving home-funksjon, som lyser opp området rundt bilen når du går inn og ut av bilen. Kan også leveres med fjernlys med automatisk nedblending.


De høytsittende blinklysene (ekstrautstyr) gjør det lettere for andre trafikanter å få øye på varebilen.

Yrkessjåførens beste arbeidsplass

Crater kassebil gir deg topp komfort kombinert med det største utvalget av oppbevaringsløsninger og tilkoblingsmuligheter. Dette er en varebil med 3 seter som har gode seteløsninger, moderne infotainmentsystemer og mye mer. Førerhuset i den nye Crafter er en super arbeidsplass for yrkessjåfører som tilbringer mange kjøretimer bak rattet.


Varebil med 3 seter - tre setealternativer


De tre setene for fører og passasjerer i Crafter gir perfekt sittekomfort. Komfortsetet (standard) er regulerbart i lengderetningen og har justerbar seterygg, regulerbar setehøyde, armlene på innsiden og toveis korsryggstøtte. Komfortsete Plus (ekstrautstyr) bygger videre på disse funksjonene og har i tillegg armlene på venstresiden, samt fireveis elektrisk justérbar korsryggstøtte. Helt øverst på komfortskalaen finner vi det avfjærede ergoActive-setet (ekstrautstyr) med setevarme og massasjefunksjon.


ergoActive-sete med fjæring


ergoActive-setet i den nye Crafter har fjæring som demper rykk og støt ved kjøring på ujevnt underlag og tar godt vare på ryggen. 20-veis justering gjør at du kan tilpasse setet nøyaktig til din rygg. Setet har regulerbar lengde, høyde, dybde, vinkel og rygg, hodestøtte og armlener. Kombinasjonen av manuelle og elektriske innstillinger ivaretar kontinuerlige justeringer som foreskrevet av ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Massasjefunksjon er tilgjengelig som ekstrautstyr.


Smarte oppbevaringsløsninger


Vår Crafter kassebil har komfortfunksjoner og oppbevaringsløsninger som setter en ny standard i segmentet for store varebiler. Nå kan den også leveres med mer spesialutstyr.


 • Praktisk, åpent tredelt oppbevaringsrom
 • Robusete koppholdere
 • Klassens største hanskerom
 • Spesialrom til tommestokk med plass til annet verktøy
 • Dørlommer med flaskeholder (1,5 liter) og plass til dokumentmapper m.m.
 • To store oppbevaringsrom i takhyllen (ekstrautstyr)


Tilkoblingsmuligheter


Det er enkelt å gjøre en god jobb mens du er på farten når du kjører Crafter som arbeidsbil. Den er utstyrt med Bluetooth, USB-port og mange kontakter for lading av elektronisk utstyr og verktøy som gjør arbeidsdagen enklere.


 • Betjeningsenhet for spesialutstyr (ekstrautstyr)
 • USB-port for lading av elektronisk utstyr
 • Mulighet for å koble opp mobiltelefonen via Bluetooth-tilkobling i kombinasjon med alle radio- og navigasjonssystemer
 • Opptil fire 12-volts strømuttak (ekstrautstyr)
 • 230-volts stikkontakt (300 W) for lading av verktøybatterier og datamaskin (ekstrautstyr)


Klimaanlegg og varmeapparat


Klimaanlegget i vår Crafter kassebil er enkelt å betjene, du trenger bare trykke på en knapp for å få en behagelig temperatur. Bilen har også kjølefunksjon i hanskerommet, slik at du alltid har kald drikke innenfor rekkevidde på varme dager. I vinterhalvåret sørger den programmerbare parkeringsvarmeren (ekstrautstyr) for at det er behagelig varmt i førerhuset, og at vinduene holder seg isfrie.


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Lasse Kristensen
Lasse Kristensen
Merkeansvarlig Volkswagen
Arne Jørgen Leivseth
Arne Jørgen Leivseth
Bilselger Volkswagen Nyttekjøretøy
Erling Kristensen
Erling Kristensen
Bilselger Volkswagen