Meny Lukk
Vi har satt Elverum som din nærmeste by
Elverum > Škoda > Nybil > ENYAQ COUPÈ iV

ŠKODA ENYAQ COUPÈ RS iV

Nye elektriske ENYAQ COUPÉ - nå både som 85X, L&K og RS

Škoda Enyaq Coupé er et perfekt eksempel på at sportslig, elegant og praktisk ikke trenger å være motsetninger. Den ekstra sportslige Coupé-versjonen av Enyaq har 4x4 firehjulstrekk som standard, opptil 299hk (RS), og en rekkevidde på inntil 542 km (RS).

Prøvekjør ŠKODA ENYAQ COUPÈ RS iV

Få tilbud på ŠKODA ENYAQ COUPÈ RS iV

Rekkevidde
542 km* (WLTP)
Bagasjeplass
570 liter
Tilhengervekt
1200 kg

Elegant coupé  til familien

Vakkert og praktisk behøver ikke være motsetninger, noe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV viser med all tydelighet. Den bærer i seg alle de elementene ŠKODA er stolte av, som smarte løsninger og mye bil for pengene.  

Delikate linjer og panoramatak er standard 

Nå er et mørktonet panoramaglasstak er standard, det største i en ŠKODA noen gang. Det er tynnere enn et ordinært tak, noe som gir rikelig med plass til hodet for baksetepassasjerene. Fra B-stolpen faller taklinjen mot hekken, og flyter sammen med bakluken, som ender i en skarp avslutning.


Utsøkt interiør med "Design Selections"

Akkurat som SUV-utgaven, får den nye coupéen et interiør med ulike «Design Selections», hvor det benyttes naturlige og resirkulerte materialer. Utvalget inkluderer ti temapakker og utvalgte individuelle tilvalg, som gjør konfigureringen av bilen enklere. 


En 13-tommers sentralt plassert infotainmentskjerm og en 5,3-tommers digital cockpit er standard. Head-up display med «argumented reality» er tilgjengelig som tilvalg.

Den første helelektriske RS-utgaven fra ŠKODA

Som den første helelektriske RS-modellen fra ŠKODA, kommer den med lovnader om særdeles dynamiske kjøreytelser. Kjennemerker blir de sorte detaljene, og en rød reflektorstripe i full bredde, som er typisk for RS-modellene fra ŠKODA. ENYAQ COUPÉ RS iV bruker bare 6,5 sekunder fra 0 – 100 km/t, og når en toppfart på 180 km/t (20 km/t mer enn de øvrige utgavene).


Dette er også den eneste varianten som er tilgjengelig i den karakteristiske fargen «Mamba Green».


Den nye toppmodellen ENYAQ COUPÉ RS iV får en ekstra sportslig støtfanger foran, og sideskjørt i bilens farge. Videre er den utstyrt med felger med størrelse fra 19 til 21 tommer.

To batteristørrelser og fire motoralternativer

Den nye coupéen blir tilgjengelig med fire motoralternativer. Utvalget starter med ENYAQ COUPÉ iV 60. Den har bakhjulsdrift, og motoren yter 132 kW (180 hk). Batteriet er på 62 kWh (58 kWh netto). ENYAQ COUPÉ iV 80 har også bakhjulsdrift, og yter 150 kW (204 hk) fra et batteri på 82 kWh (77 kWh netto). 


I tillegg til det største batteriet, får ENYAQ COUPÉ iV 80x og ENYAQ COUPÉ RS iV en elmotor nummer to foran, som gir firehjulsdrift. ENYAQ COUPÉ iV 80x har en systemeffekt på 195 kW (265 hk). Toppmodellen RS har 220 kW (299 hk), og et maksimalt dreiemoment på 460 Nm.


Høyvoltsbatteriet er plassert under gulvet, og uten behov for transmisjonstunellen som sitter i fossile modeller, er den tilgjengelige plassen for baksetepassasjerene spesielt generøs i ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV.

Vil du vite mer om ŠKODAS modeller?


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Hans Petter Gretland
Hans Petter Gretland
Daglig Leder Sulland Elverum
Martin Sunnevåg Madsbu
Martin Sunnevåg Madsbu
Bilselger
Geirmund Buene
Geirmund Buene
Bruktbilselger