Meny Lukk
Vi har satt Elverum som din nærmeste by
Elverum > Škoda > Nybil > NYE SUPERB

SUPERB-familien

Neste generasjon av Škodas største stasjonsvogn. Større og romsligere med bagasjerom på hele 690 liter, ny teknologi og nytt design.

Neste generasjon av plassmesteren er klar for bestilling.

Prøvekjør SUPERB-familien

Få tilbud på SUPERB-familien

Høydepunkter

> Familiebil med plass og rommelighet utenom det vanlige
> Stort og romslig bagasjerom på hele 690 liter
> Ny teknologi med 13” infotainmentskjerm og 10” digitalt instrumentpanel
> Bærekraftige løsninger og høy kvalitet i interiøret

 

3-soners klimaregulering samt en rekke andre komfortfunksjoner er noen av høydepunktene i helt nye Superb stasjonvogn. I tillegg er det mulighet for seter med forvarme, ventilasjon og massasje. Alle disse funksjonene gir både fører og passasjerer førsteklasses komfort og svært behagelige kjøreopplevelser. Det er mulighet for panorama soltak som gir en lys og romslig følelse i bilen. Taket består av to deler, der den fremre delen kan vippes opp eller skyves bakover. For mest mulig komfort er glasset sotet.

Standard utstyr

> Mye sikkerhetsutstyr som blant annet Adaptiv cruisecontrol med laneassist, Blindsonevarsler og Lane assist (kjørefeltassistent), Front assist og City safe nødbrems, Pre-crash kollisjonsbeskyttelse og mer
> Full LED Matrix hovedlys
> Climatronic 3-soner klimaanlegg
> Multifunksjonsratt i skinn med 2 eker og varme
Gode grunner til å velge Superb

  • Fleksibelt og romslig kupé – Superb stasjonsvogn har en svært romslig kupé og stort bagasjerom. I tillegg er bilen utstyrt med moderne teknologi, flere innovative løsninger og mange tilkoblingsmuligheter
  • Elegant og moderne design – Superb stasjonsvogn er lett gjenkjennelig med moderne, dynamisk design. De rause målene er kombinert med rene linjer, smale hovedlykter, detaljer i mørk matt kromfarge og felger på opptil 19 tommer.
  • Førsteklasses komfort – Seter med setevarme, seteventilasjon og massasjefunksjon, tresoners klimaregulering og en rekke andre komfortfunksjoner gir svært behagelige kjøreopplevelser i Superb stasjonsvogn.
  • Sikkerheten har høyeste prioritet – Superb stasjonsvogn har avanserte førerassistentsystemer som beskytter personene i bilen og bidrar til å hindre kollisjon med andre trafikanter. Hvis en ulykke likevel ikke kan unngås, beskyttes personene i bilen med opptil to kollisjonsputer, mens eCall-systemet hjelper til med å tilkalle hjelp.
  • Førsteklasses teknologi – Superb stasjonsvign er utstyrt med moderne teknologi som gir en enklere og forbedret kjøreopplevelse.

Avanserte førerassistentsystemer

Flere aktive og passive assistentsystemer sørger for at hver eneste kjøretur i SUPERB er trygg og behagelig. Med disse assistentene ved din side kan du reagere raskt på det som måtte vente på veien.


1. Travel Assist tar delvis over styringen, slik at det blir enklere å kjøre og følge med på trafikken.

2. Adaptiv kjørefeltassistent - registrerer kjørefeltoppmerkingen og griper inn for å holde bilen midt i kjørefletet

3. Køassistent - gjør det enklere å kjøre i kø

4. Emergency Assist - reduserer ulykkesfaren dersom du skulle få et illebefinnende under kjøringen. 

5. Trafikkskiltgjenkjenning - registerer fartsgrenseskilt, forbikjøringsforbud, innkjøring forbudt i enveiskjørte gater og eventuelle tilleggsskilt og opphevelsesskilt og viser dem på skjermen. 

6. Automatisk avstandsregulering/prediktiv cruise control - systemet følger med på trafikken foran deg og tar også hensyn til trafikkskilt og fartsgrenser som er lagret i navigasjonssystemet.

Kontakt oss

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Hans Petter Gretland
Hans Petter Gretland
Daglig Leder Sulland Elverum
Martin Sunnevåg Madsbu
Martin Sunnevåg Madsbu
Bilselger
Geirmund Buene
Geirmund Buene
Bruktbilselger