Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Hjem > Ford merkeverksted

Trygt med Ford service og verksted

Ved å velge service og verksted der de virkelig har greie på akkurat din bil, gir trygghet og minimerer risikoen for feil som kan koste deg dyrt

Dessverre velger mange bort service og verksted som er Ford-autoriserte fordi man tror det er for dyrt. Men er det egentlig det?
Her er 7 gode grunner til at du bør velge merkeverksted.

Bestill time

1. Du får service og verksted med Ford-spesialister

Hos merkeverksteder har man spesialisert seg på utvalgte bilmerker og kan skreddersy service for de ulike bilmodellene. 

Hos Sulland-verkstedene finner du spesialister som kan utføre Ford-service og reparasjoner på alle modeller, blant annet Ford Focus, Ford Mondeo, Ford fiesta, Ford Transit, Ford Kuga, Ford Escort, Ford Sierra, Ford Galaxy og Ford S-Max. Og våre merkeverksteder bruker originale reservedeler når bilen er til service og/eller reparasjon.


2. Sulland har all kunnskap om din bil

Akkurat som i andre yrker må bilmekanikere oppdatere seg. Verkstedene er forpliktet til å følge spesifikasjonene for service gitt av bilfabrikantene.
Stadig nye bilmodeller gjør at fagfolkene må sette seg inn i nye ting for å gi servicen bilen din skal ha.
Sulland er et autorisert verksted med spesialopplærte mekanikere som vet hva som skal til for å tilby den beste service og verksted for din Ford.


3. Det blir orden på Ford service-historikken

Med service hos merkeverkstedene til Sulland, får du en servicebok som viser at du virkelig har tatt vare på bilen din. Det kan være gull verdt dersom du skal selge bruktbilen din senere.
Med et oppdatert servicehefte er det enklere å følge med på intervallene på Ford service som kan variere mellom de ulike Ford-modellene. 


4. Nei! Merkeverksted er ikke alltid dyrest

Det er en vanlig oppfatning at merkeverksteder er dyrere enn de frie verkstedkjedene. Slik er det ikke nødvendigvis.
Priser kan variere fra by til land, mellom ulike byer og landsdeler, og rett og slett fra verksted til verksted. Her bør du gjøre en sjekk på forhånd og finne ut hva som inkluderes i bilverkstedets servicepakke.

Kontakt ditt nærmeste Sulland-verksted for Ford servicepriser.


5. Vi følger opp reklamasjoner på Ford

Selv om du ikke har kjøpt din Ford hos oss i Sulland, kan du få utført reklamasjoner hos oss. Ford har fem års garanti for alle nye europeiske Ford-biler solgt gjennom Fords autoriserte nettverk i Norge. For å få rettet feil og utført reparasjoner i garantitiden, må bilen til et merkeverksted, som for eksempel Sulland. 


6. Ford Økonomiservice for eldre biler

Når reklamasjonstiden er over, blir det fortsatt nødvendig med service, og kanskje mer service med årene. Hos Sulland tilbyr vi Ford Økonomiservice. Her får du service med verksted og reparasjoner med Ford-reservedeler - alt til en gunstig pris.
Ved våre Ford-verksteder i Sulland kan du blant annet få skiftet registerreim, bremseklosser og bremseskiver foran og bak, hjullager og slepearmsforinger. 


7. Det er mer komplisert å mekke bilen selv

Nyere biler har mer teknologi enn eldre modeller. Det er ikke like lett å reparere, mekke og skifte bildeler selv lenger. Og gjør du feil, kan gjør-det-selv-mekkingen bli kostbar.

Hos Sulland-verkstedene finner du mekanikere som er Ford spesialister. De vet hva de skal se etter og sjekke, og de bruker Ford reservedeler, selvfølgelig!

Bestill time


Bestill time for EU-kontroll her


Ønsker du å kontakte din lokale Ford-forhandler direkte?

Se kontaktinfo til våre Ford-forhandlere her