Meny Lukk
Vi har satt Fredrikstad som din nærmeste by
Fredrikstad > BMW > Nybil > BMW iX2

BMW iX2

Gled deg til sportslig eleganse, komfort og premium i sin mest imponerende form.

Helt nye BMW iX2 er en 100% elektrisk coupé-SUV. Med den skrånende taklinjen kombinert med en mer foroverlent stil, gir denne bilen et selvsikkert inntrykk som virkelig tar plass.

Prøvekjør BMW iX2

Få tilbud på BMW iX2

Modellvarianter

BMW iX2 kommer i to varianter – BMW iX2 eDrive20 og BMW iX2 xDrive30.

Eksteriøret

Den splitter nye BMW iX2 har, som man kunne forvente, flere fellestrekk med sin søskenmodell, BMW iX1. Likevel skiller designen av de to modellene seg tydelig fra hverandre. Mens BMW iX1 beholder det tradisjonelle SUV-formatet, tar den helt nye BMW iX2 en annen tilnærming med sin coupéaktige silhuett og karakteristiske linjer som er velkjente fra den større BMW X6.

De iøynefallende LED-frontlyktene, den karakteristiske BMW-nyregrillen og den skrå frontruten fremhever bilens bredde. For de som ønsker det, kan den helt nye BMW iX2 utstyres med BMW Iconic Glow, som får den nesten hexagonale grillen til å lyse opp i mørket.

De markante hjulbuene og den kraftige skulderlinjen forsterker sideprofilen, og de unike baklyktene gir bilens bakparti en særegen og helt ny karakter.

Interiøret 

Den helt nye BMW iX2 xDrive30 er utstyrt med det innovative infotainmentsystemet BMW Operating System 9, som åpner dørene for et bredere utvalg av digitalt innhold for både informasjon og underholdning. Dette systemet gir raskere oppdateringssykluser for over-the-air-funksjoner, og det gir føreren og passasjerene optimal tilgang til ulike nettbaserte tjenester samt flere alternativer for personlig tilpasning. En av de spennende funksjonene inkludert er muligheten til "in-car gaming," hvor passasjerer kan bruke sine smarttelefoner som spillkonsoller og konkurrere mot hverandre på bilens sentrale skjerm.

I tillegg til det imponerende teknologiske utstyret byr den kompakte og særegne SUVen på nyutviklede seter som ikke bare gir komfort, men understreker også det sportslige interiørdesignet. For de som ønsker å belyse den indre atmosfæren, kan BMW iX2 leveres med et panoramasoltak som strekker seg over 70 cm i både lengde og bredde, og som elegant smelter sammen med takdesignen. Dette tilfører interiøret en ekstra dimensjon av åpenhet og luksus.

Bagasjeromsvolumet er på solide 525 liter, og med baksetene nedfelt, kan du utvide dette til 1400 liter. For sammenligningens skyld, gir BMW iX1 et litt mindre bagasjeromsvolum på 490 liter, som kan økes til 1600 liter med baksetene nedfelt.

Tekniske data

BMW iX2 xDrive30 leverer en samlet effekt på 230 kW (313 hk) og har et dreiemoment på 494 Nm. Denne imponerende kraften gjør at bilen kan akselerere fra stillestående til 100 km/t på kun 5,6 sekunder, og den oppnår en toppfart på 180 km/t.

Når det kommer til det elektriske forbruket, varierer det fra 16,3 til 17,7 kWh per 100 km, avhengig av utstyrsnivå og vekt. Dette oversettes til en imponerende rekkevidde på 417 til 449 km i henhold til WLTP-syklusen. For de som trenger ekstra rekkevidde, er det en ny MAX RANGE-funksjon tilgjengelig, som kan øke rekkevidden med opptil 25 prosent ved å begrense kraft og hastighet og deaktivere utvalgte komfortfunksjoner.

Batterikapasiteten til det høyspente batteriet er 64,7 kWh. Ladesystemet er utstyrt med 11 kW AC som standard, men det kan også leveres med en ombordlader på 22 kW AC etter behov. Med DC-hurtiglading kan bilen oppnå en maksimal effekt på 130 kW. Under optimale forhold kan batteriet lades fra 10 til 80 prosent på kun 29 minutter, og en rask ladeøkt på bare 10 minutter kan gi deg ytterligere 120 km i rekkevidde.

Den godkjente tilhengervekten for BMW iX2 er 1200 kg.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Matz Leere Henriksen
Matz Leere Henriksen
Bilselger
Bjørn Tore Christoffersen
Bjørn Tore Christoffersen
Bilselger
Ove Sten Hansen
Ove Sten Hansen
Daglig leder Sulland Fredrikstad BMW/Ford