Helt nye Ford Ecosport klar for prøvekjøring

Fredrikstad > Nye Ford Ecosport prøvekjøring

Prøvekjør helt nye Ford Ecosport


Helt nye Ford Ecosport er nå klar for prøvekjøring hos din Sulland- forhandler. Ecosport har fått en total makeover siden forrige modell og fremstår i dag som en moderne og solid SUV. Vi har nå fått bilen inn og vårt førsteinntrykk var: "Dæven, det var en fin bil" da den rullet inn i butikken.

Endelig firehjulstrekk

Ford Ecosport kan nå utstyres med firehjulstrekk. Med den sterke 1,5 liters TDCi- motoren som jobber sammen med Fords velrennomerte AWD- system har du en perfekt pakke enten du skal opp på snødekte fjelloverganger eller bare ha litt ekstra trygghet i hverdagen. 

Helt nytt interiør

Interiøret i Ecosport har også fått en overhaling. Nå fremstår bilen slik vi vil at en Ford skal fremstå. Du finner igjen de samme designelementene som på storebrødrene Kuga og Edge. Et rent, pent og intuitivt interiør gjør bilen svært lett å like. Du kommer til å glede deg til hver gang du skal ut på tur!

Modellvarianter

Ecosport kommer i modellvariantene Trend, Titanium og ST-Line. Her er det utstyrslista som skiller i nevnte rekkefølge. Vil du ha en rimelig og svært god bil med lave driftsutgifter, høy sittestilling og bra med utstyr velger du Trend. Om utstyr er viktig for deg og du ønsker et større utvalg av motorer og drivlinjer, velger du Titanium. Ønsker du en sprek bil med sportslige trekk velger du ST-Line. Denne modellen har de sportslige egenskapene som Ford er kjent for. Om firehjulstrekk er viktig for deg fåes dette kun på Titanium og ST-Line. I tillegg finnes det massevis av ekstrautstyr som tilvalg. Slik kan du utstyre bilen akkurat slik det passer deg.

Ecosport er klar for prøvekjøring hos Sulland

Vil du vite mer? Eller ønsker du kanskje å teste bilen? Ikke noe problem. Våre eksperter kan alt om Ford og gleder seg til å vise deg den nye Ecosport. Ta kontakt i dag og avtal en prøvekjøring. Vi er sikre på at du vil bli like imponert som oss!