Meny Lukk
Vi har satt Sarpsborg som din nærmeste by
Sarpsborg > BMW > Nybil > BMW iX3

BMW iX3 kampanjer

BMW iX3 er en helelektrisk mellomstor SUV som er like godt egnet for bykjøring som på landeveien, med M Sportspakke som standard.

BMW iX3 forener det karakteristisk designet til BMW med et elektrisk drivverk

Her får du behagelig komfort og en elektrisk rekkevidde på opptil 460 km. Den er enkel å komme inn og ut av, og du får en praktisk familiebil og kjøreglede i ett. Takket være den generøse, men fleksible størrelsen er den lett å parkere og romslig nok til bagasjen din. Bagasjerommet byr på 510 - 1 560 liter. BMW iX3 er den perfekte kombinasjonen av firmabil og familiebil.

Prøvekjør BMW iX3 kampanjer

Få tilbud på BMW iX3 kampanjer

Leasingkampanje

BMW iX3 Fully Charged

Månedsleie 6 490,-

Startleie 77 795,-

Et. gebyr 4 554,-

Totalpris leasing 315 989,-

30 000 km og 36 måneders bindingstid. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing.

Kjøpskampanje

BMW iX3 Fully Charged

Premium edition

Kundefordel: 132 260,-

599 900,-

Inneholder følgende utstyr i tillegg til standard:
M-sport pakke, stor navigasjonsskjerm, panorama soltak, elektriske seter, Driving Assistant Professional, Head Up Display, metallic-lakk, oppbevaringspakke, setevarmer, rattvarme, laserlys, interiørbelysning, Connected Drive, WIFI hotspot, Comfort Access, sportsseter, Adaptive LED lys, Parkeringsassistent Plus, Harman Kardon lydanlegg , tilhengerfeste, takskinner og solbeskyttende ruter.Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Trond Hem
Trond Hem
Nybilselger
Jimmy Bauge
Jimmy Bauge
Bruktbilselger