Økonomiservice

Sarpsborg > Økonomiservice Mitsubishi


Økonomiservice på din Mitsubishi

Erfaringsmessig er det mange bileiere som begynner å slurve med servicen på biler over fem år ettersom det ikke lenger er påkrevd med service for å opprettholde garantien.

Har du en mer enn 5 år gammel Mitsubishi ASX, Colt, L200, Outlander, Pajero eller kanskje en Space? Vi har servicen din bil trenger!

NB: Outlander PHEV 2018*
*7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren fra 2018. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.

Pris: kun 2 490,- for personbil og 2 990,- for varebiler og SUV.

Vi understreker at det er svært viktig å fortsette å følge serviceintervallene på bilen selv om garantien har gått ut. Ikke bare er dette viktig for driftssikkerheten til bilen, men også for å opprettholde verdien på bilen den dagen du skal selge den.

Sulland tilbyr en svært god service for biler over 5 år.  Sulland Økonomiservice gjør bilen din sikrere og mer robust.

Oljeskift

Vi bytter olje og oljefilter. Oljeskift er vesentlig for minst mulig problemer med motoren. Det samme gjelder oljefilteret. I vår økonomiservice inngår skifte av begge deler. Sulland bruker kun kvalitetsolje.

Batterikontroll

Vi kontrollerer startbatteriet i din bil. Dette er spesielt viktig når vi går mot kaldere tider. Med en belastningskontroll og en kontroll av ladespenningen finner vi raskt ut hvilken tilstand batteriet ditt er i. Dersom du ønsker at vi skal skifte batteri er vi naturligvis behjelpelige med dette.

Kontroll av lys

Et punkt mange kanskje ikke tenker over er bilens lys. Riktig innstilte lys og gode pærer er viktig for sikkerheten. Vi kontrollerer pærer, lysinnstillingen og justerer eventuelt slik at lyset blir optimalt,

Kjølesystem

Bilens kjølesystem er avgjørende for optimal drift. Vi kontrollerer om det er eventuelle lekkasjer som må utbedres og vi kontrollerer nivået og frysepunktet til kjølevæsken. Å ha riktig nivå og riktig frysepunkt er helt nødvendig når vi går mot vinter og temperaturen synker. Vi kontrollerer samtidig drivreimen for dynamoen og servopumpen.

Sikt

Er frontruten slik den skal være? Frontruten skal være uten skader og spesielt gjelder dette i førerens synsfelt. Vi kontrollerer frontruten og anbefaler eventuelt utbedringer enten det er reparasjon eller bytte av frontrute. For de fleste er dette en kostnadsfri utbedring så lenge du har kaskoforsikring. Vi kontrollerer samtidig spylersystemet og pussergummien.

Bremsesystem

Funksjonskontroll av bremsesystemet utføres for å være sikker på at bilen stopper når den skal. Vi kontrollerer samtidig nivået av bremsevæske og etterfyller dersom det er nødvendig.

Understell

En kontroll som kan være vanskelig å utføre selv er en kontroll av understellet. Vi utfører her kontroll av støtdempere (funksjon og eventuelle lekkasjer) samt en kontroll av ledd og foringer. Til slutt sjekker vi dekkene for feilslitasje og kontrollerer mønsterdybden.

Etter kontrollen vil du få en tilstandsstatus på din bil. Vi informerer deg om utbedringer som er nødvendige og booker eventuelt en time for dette.

Hjertelig velkommen til oss!


BESTILL TIME HER