Meny Lukk
Vi har satt Steinkjer som din nærmeste by
Steinkjer > BMW > Nybil > BMW iX3

BMW iX3 kampanjer

BMW iX3 er en helelektrisk mellomstor SUV som er like godt egnet for bykjøring som på landeveien, med M Sportspakke som standard.

BMW iX3 forener det karakteristisk designet til BMW med et elektrisk drivverk

Her får du behagelig komfort og en elektrisk rekkevidde på opptil 460 km. Den er enkel å komme inn og ut av, og du får en praktisk familiebil og kjøreglede i ett. Takket være den generøse, men fleksible størrelsen er den lett å parkere og romslig nok til bagasjen din. Bagasjerommet byr på 510 - 1 560 liter. BMW iX3 er den perfekte kombinasjonen av firmabil og familiebil.

Prøvekjør BMW iX3 kampanjer

Få tilbud på BMW iX3 kampanjer

Kjøpskampanje

BMW iX3 Fully Charged

Premium edition

Kundefordel: 132 260,-

599 900,-

Inneholder følgende utstyr i tillegg til standard:
M-sport pakke, stor navigasjonsskjerm, panorama soltak, elektriske seter, Driving Assistant Professional, Head Up Display, metallic-lakk, oppbevaringspakke, setevarmer, rattvarme, laserlys, interiørbelysning, Connected Drive, WIFI hotspot, Comfort Access, sportsseter, Adaptive LED lys, Parkeringsassistent Plus, Harman Kardon lydanlegg , tilhengerfeste, takskinner og solbeskyttende ruter.Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Damås
Magnus Damås
Bilselger
Andreas Småvik
Andreas Småvik
Bilselger
Kim Erik Skjelstad
Kim Erik Skjelstad
Bilselger
Tore Hustad
Tore Hustad
Daglig leder Sulland Steinkjer BMW