Audi e-tron GT

Hestekrefter

590 HK

Rekkevidde

487 km

Akselerasjon 0-100

3,5 sek

Sportslige linjer og progressiv luksus


Bestill din Audi e-tron GT hos din nærmeste Sulland-forhandler
Med fokus på kjøredynamisk estetikk

Innvendig er Audi e-tron GT i stor grad tilrettelagt for hverdagslig bruk, i tillegg til at den utstråler høy kvalitet 


Et fremtidsrettet designikon

Designen til Audi e-tron GT symboliserer elektrisk mobilitet og Audis unike DNA

Gir en bedre romfølelse

Panoramasoltaket med glassflater i glanset sort skaper en imponerende romfølelse.

Lidenskap og fremskritt

Ved Böllinger Höfe i Neckarsulm i Tyskland produseres den elektriske Gran Turismo. Her kombineres lekre detaljer med presisjon og kvalitet.


Ideer skaper fremtiden

Med proporsjonene til en Gran Turismo – bredt og lavt karosseri og lang akselavstand – er bilen både sportslig og godt egnet for hverdagskjøring. Karosseriets design signaliserer kraft og ytelse.Uttrykksfulle detaljer

Aerodynamiske former blir til funksjonelle detaljer – fra de smarte luftinntakene foran til hjulhusene med luftgjennomstrømming og den markante diffusoren bak. Aerodynamikken kan tilpasses aktivt alt etter kjøresituasjonen. 

Markant lysdesign

Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) med Audi laserlys er en viktig del av et progressivt designspråk. Den markante lyssignaturen med det blå X-elementet er en unik detalj. 

Animert lysbånd

Et animert lysbånd strekker seg på tvers over hele hekken. Båndet begrenses i endene av enkeltvise V-formede LED-segmenter. Det er første gang denne kombinasjonen av ryggelys og blinklys er å se hos Audi.

 


Sportslig og komfortabel

Audi e-tron GT demonstrerer på moderne vis sportslighet, høy kvalitet og komfort. Sportsseter plus foran med integrerte hodestøtter har kraftige setevanger som gir god støtte i raske svinger.


Skreddersydde digitale løsninger

Du kan enkelt navigere, kommunisere, innhente informasjon eller benytte deg av det omfattende utvalget av infotainmenttjenster. 

En moderne bilverden

Designere valgte å kun benytte ressursbevarende materialer. Et eksempel er komplett skinnfritt interiør. 

Enkel betjening

De viktigste betjeningselementene vender mot føreren, innrammet av midtkonsollen og førerplassen med praktisk berøringsskjerm. 

Bakseter

De utpregede ytre sitteplassene bak med ekstra sittemulighet i midten understreker kupeens sportslige karakter. Effektiv lading

Litiumionbatteriet på 800 volt som er integrert i understellet, har en usedvanlig høy ytelse, både når det gjelder lading og kjøring. Med rekuperasjonssystemet gir det en rekkevidde på inntil 487 km iht. målemetoden WLTP.


Rask lading

Audi e-tron GT kan som standard lades med inntil 270 kW på 800-volts ladestasjoner. Det tar ca. 5 minutter å lade tilstrekkelig energi for de neste 100 km. Etter omtrent 22,5 minutter er batteriet ladet fra 5% til ca. 80 %.

Lading hjemme

Audi e-tron GT kan som standard lades med vekselstrøm (AC) på inntil 11 kW. Hvis du skal lade raskere med 22 kW hjemme, må du ha e-tron ladesystem connect kombinert med ombordladeren på inntil 22 kW (AC). Begge deler leveres som ekstrautstyr. 

Lading på turen

e-tron Charging Service omfatter avtale, kort og tilgang - også ut over landegrenser. du har tilgang til mer enn 167 000 ladepunkter i 26 europeiske land. En ny tolkning av quattro


Kombinert med det elektriske drivsystemet sørger helvariabel quattro firehjulsdrift for en intelligent kraftfordeling mellom hjulene. Har bilen godt veigrep, overføres kraften primært til forakselen.


Kjøreopplevelser for alle sanser

De unike proporsjonene og de detaljerte aerodynamiske elementene viser tydelig hvilket potensial som ligger i Audi e-tron GT.

Funksjonelle og flotte felger

Ekstrautstyret omfatter aerodynamiske felger som runder av det effektive og kraftfulle bilkonseptet.


1Forbruk ved blandet kjøring: 21,6-19,9/100 km. Forbruket kan endre seg med valgt utstyr.

Kontakt oss

Frode Nedregård

Frode Nedregård
Selger Audi

Mobil: 90 23 50 39
E-post: frode.nedregard@moller.no
Alexander Hegstad

Alexander Hegstad
Bilselger Audi

Mobil: 92 68 70 29
E-post: alexander.hegstad@moller.no

Kampanje Audi e-tron GT

Pris fra kr. 961.000,-*

Les mer