Bilpleie


Bilpleie

Bilen er noe av det mest verdifulle du eier. Derfor er det svært viktig at den tas vare på. Dette gjelder ikke bare oppfølging av serviceintervaller og bytte av viskerblader. Regelmessig vask og vedlikehold av bilens ytre er svært viktig for å opprettholde verdien på bilen når du en dag skal selge den videre. I tillegg vil regelmessig vask av bilen fjerne forurensing som kan skade bilen på sikt. Dette gjelder for eksempel bremsestøv, salt og annen skit som fester seg både på de synlige og ikke synlige stedene på bilen.

Vårt bilpleieprogram

Sulland kan bilpleie. Vi samarbeider med markedsledende leverandører av bilpleieprodukter, og vi har regelmessig opplæring og oppfriskning av kunnskap. Når du leverer bilen til oss kan du være trygg på at den er i de beste hender. Vi har et omfattende program for bilpleie. Alt fra en enkel utvendig vask til lakkforsegling med markedets aller beste produkter. Vi tilbyr også ozonbehandling av din bil dersom det er vond lukt (for eksempel røyklukt) som du ønsker å bli kvitt.

Lakkforsegling

En av våre spesialiteter er lakkforsegling. Med en lakkfosegling av din bil vil den bli ekstremt motstandsdyktig mot skitt. Lakkforseglingen legger en hard hinne utenpå lakken på bilen og gjør at skitt ikke fester seg og at vann renner raskere av. Våre produkter er de beste på markedet og testet under de mest ekstreme forhold slik at vi er helt sikre på at din lakk vil holde seg i lang tid.

Nanolex

På våre mest omfattende behandlinger bruker vi produkter fra tyske Nanolex. Nanolex har noen av de aller beste produktene som finnes og de er gjennomtestede. Ved en Nanolex- behandling hos oss går vi grundig til verks for å få det optimale ut av din lakk og i tillegg gi den en beskyttelse som holder lenge. 

Venter du på en ny bil eller ønsker du å få en behandling på din eksisterende? Ta kontakt med oss så finner vi ut hvilken behandling som passer din bil.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler


Prisliste for bilpleieproduktene


Personbil Varebil
Utvendig vask (Utvendig vasket og tørket personbil)
295,- 350,-Utvendig premium vask (Utvendig vask, felgrens, lakkrens, maskinpolering, gummi og plastfornying. Utvendig Premium inkluderer også motorvask.)
2 900,- 3 500,-Innvendig premium vask (Innvendig Premium bilpleie inkluderer innvendig vask, grundig støvsuging, vask av matter, vinduer og plastinteriør.)
1 300,- 1 500,-Innvendig premium rens (Innvending Premium Rens av tak, seter, gulv og vask av alt øvrig interiør.)
2 800,- 3 200,-Rens og impregnering av skinninteriør (Rens og impregnering av skinninteriør. Gjelder personbil og SUV.)
1 500,- 2 000,-Ozonbehandling / luktfjerning (Luktfjerning også kalt OZONBEHANDLING.)
1 400,- 1 400,-Powerlock lakkforsegling ved kjøp av ny bil (Inkluderer vask, felgrens, lakkrens, maskinpolering, gummi og plastfornying. Utvendig Premium inkluderer også motorvask.)
990,- 1 490,-Powerlock lakkforsegling ved kjøp av brukt bil (Inkluderer vask, felgrens, lakkrens, maskinpolering, gummi og plastfornying. Utvendig Premium inkluderer også motorvask.)
2 990,- 3 490,-NANOLEX SI Shield lakkforsegling ved kjøp av ny bil (Lakkforsegling ny bil, inkludert vask, polering og koorigering ved behov.)
4 990,- 5 490,-NANOLEX SI Shield lakkforsegling ved kjøp av brukt bil (Lakkforsegling bruktbil inkluderer vask, maskinpolering, lakkrens)
6 990,- 7 990,-NANOLEX SI 3D HD lakkforsegling ved kjøp av ny bil
6 990,- 7 990,-NANOLEX SI 3D HD lakkforsegling ved kjøp av bruktbil
* *NANOLEX SI Shield rebehandling
fra 2 100,- fra 2 900,-


Prisene er avhengig av bilens tilstand. Alle priser er inkludert mva. For optimalt resultat på ozonbehandling, bør bilen også få en premium rens.

*pris på forespørsel