Meny Lukk
Vi har satt Tromsø som din nærmeste by
Tromsø > Audi > Nybil > Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Lidenskap ned til minste detalj

Banebrytende design, heftige kjøreytelser, innovativ teknologi og hverdagslig komfort. Designet til Audi e-tron GT symboliserer elektrisk mobilitet og Audis unike DNA.

Prøvekjør Audi e-tron GT

Få tilbud på Audi e-tron GT

Hestekrefter
590 HK
Rekkevidde
488 km
Akselerasjon 0-100
4,1 sek

Med fokus på kjøredynamisk estetikk

Innvendig er Audi e-tron GT i stor grad tilrettelagt for hverdagslig bruk, i tillegg til at den utstråler høy kvalitet 


Et fremtidsrettet designikon


Designen til Audi e-tron GT symboliserer elektrisk mobilitet og Audis unike DNA.


Gir en bedre romfølelse


Panoramasoltaket med glassflater i glanset sort skaper en imponerende romfølelse.


Lidenskap og fremskritt


Ved Böllinger Höfe i Neckarsulm i Tyskland produseres den elektriske Gran Turismo. Her kombineres lekre detaljer med presisjon og kvalitet.


Ideer skaper fremtiden

Med proporsjonene til en Gran Turismo – bredt og lavt karosseri og lang akselavstand – er bilen både sportslig og godt egnet for hverdagskjøring. Karosseriets design signaliserer kraft og ytelse.


Uttrykksfulle detaljer


Aerodynamiske former blir til funksjonelle detaljer – fra de smarte luftinntakene foran til hjulhusene med luftgjennomstrømming og den markante diffusoren bak. Aerodynamikken kan tilpasses aktivt alt etter kjøresituasjonen. 


Markant lysdesign


Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) med Audi laserlys er en viktig del av et progressivt designspråk. Den markante lyssignaturen med det blå X-elementet er en unik detalj. 


Animert lysbånd


Et animert lysbånd strekker seg på tvers over hele hekken. Båndet begrenses i endene av enkeltvise V-formede LED-segmenter. Det er første gang denne kombinasjonen av ryggelys og blinklys er å se hos Audi.


Sportslig og komfortabel

Audi e-tron GT demonstrerer på moderne vis sportslighet, høy kvalitet og komfort. Sportsseter plus foran med integrerte hodestøtter har kraftige setevanger som gir god støtte i raske svinger.


Skreddersydde digitale løsninger


Du kan enkelt navigere, kommunisere, innhente informasjon eller benytte deg av det omfattende utvalget av infotainmenttjenster. 


En moderne bilverden


Designere valgte å kun benytte ressursbevarende materialer. Et eksempel er komplett skinnfritt interiør. 


Enkel betjening


De viktigste betjeningselementene vender mot føreren, innrammet av midtkonsollen og førerplassen med praktisk berøringsskjerm. 


Bakseter


De utpregede ytre sitteplassene bak med ekstra sittemulighet i midten understreker kupeens sportslige karakter. 


Effektiv lading

Litiumionbatteriet på 800 volt som er integrert i understellet, har en usedvanlig høy ytelse, både når det gjelder lading og kjøring. Med rekuperasjonssystemet gir det en rekkevidde på inntil 487 km iht. målemetoden WLTP.


Rask lading


Audi e-tron GT kan som standard lades med inntil 270 kW på 800-volts ladestasjoner. Det tar ca. 5 minutter å lade tilstrekkelig energi for de neste 100 km. Etter omtrent 22,5 minutter er batteriet ladet fra 5% til ca. 80 %.


Lading hjemme


Audi e-tron GT kan som standard lades med vekselstrøm (AC) på inntil 11 kW. Hvis du skal lade raskere med 22 kW hjemme, må du ha e-tron ladesystem connect kombinert med ombordladeren på inntil 22 kW (AC). Begge deler leveres som ekstrautstyr. 


Lading på turen


e-tron Charging Service omfatter avtale, kort og tilgang - også ut over landegrenser. du har tilgang til mer enn 360 000 ladepunkter i 26 europeiske land.


En ny tolkning av quattro

Kombinert med det elektriske drivsystemet sørger helvariabel quattro firehjulsdrift for en intelligent kraftfordeling mellom hjulene. Har bilen godt veigrep, overføres kraften primært til forakselen.


Kjøreopplevelser for alle sanser


De unike proporsjonene og de detaljerte aerodynamiske elementene viser tydelig hvilket potensial som ligger i Audi e-tron GT.

Funksjonelle og flotte felger


Ekstrautstyret omfatter aerodynamiske felger som runder av det effektive og kraftfulle bilkonseptet.


Kontakt

Forbruk ved blandet kjøring: 21,6-19,9/100 km. Forbruket kan endre seg med valgt utstyr.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stein Hugo Førde
Stein Hugo Førde
Selger/Merkeansvarlig Audi
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Daglig leder Sulland Tromsø