Meny Lukk
Vi har satt Tromsø som din nærmeste by
Tromsø > Audi > Nybil > Audi Q4 Sportback e-tron

Q4 Sportback e-tron

Nye Q4 Sportback e-tron har et sportlig utvendig design som er både dynamisk og elegant. Sportback SUVen er full av praktiske løsninger, har mange oppbevaringsrom og bagasjeromsvolum på 535 liter (1460 liter med baksetene slått ned) og rekkevidde på inntil 525 km.

Det progressive innvendige designet til Q4 Sportback e-tron kjennetegnes av teknologiske nyvinninger, sportslige elementer og funksjonelle løsninger.

Prøvekjør Q4 Sportback e-tron

Få tilbud på Q4 Sportback e-tron

Høydepunkter

Nye perspektiver

Audi Q4 Sportback e-tron gir fremtidens elektriske mobilitet et tydelig formspråk. Bilen har en fokusert front og en kraftfull hekk.

 Klar, ferdig, gå

Det progressive innvendige designet til Audi Q4 Sportback e-tron kjennetegnes av teknologiske nyvinninger, sportslige elementer og funksjonelle løsninger.

Sportsligere kjøring

 Sportsunderstellet (ekstrautstyr) med mer dynamisk fjæring og demping og 15 mm lavere bakkeklaring gir mer direkte kontakt med underlaget.


 Design

Audi Q4 Sportback e-tron gir fremtidens elektriske mobilitet et sportslig formspråk. Bilens fokuserte front og kraftfulle hekk skaper en dynamisk silhuett. 

Morgendagens kjøreglede

Audi Q4 Sportback e-tron har et sportslig utvendig design som er både dynamisk og elegant.

Nytt lysdesign

Den avanserte lysteknologien omfatter fire kjørelyssignaturer og dynamiske lyseffekter

Derfor heter den Sportback

Audi Q4 Sportback e-tron har en kraftfull hekk som vitner om bilens dynamiske egenskaper. Takkantspoiler og diffusorenhet i støtfangeren med horisontale lameller og belyst e-tron-logo fremhever bilens sportslige karakter. 

Romslig og fleksibel

Audi Q4 Sportback e-tron er en familiebil med allsidige løsninger. Den har mange oppbevaringsrom, som sammen med hanskerommet rommer totalt 24,8 liter. Bagasjerommet til Audi Q4 Sportback e-tron har plass til 520 liter bagasje. Når baksetet legges ned, rommer det til opptil 1490 liter.

Med stø kurs inn i fremtiden

Sportsrattet i skinn har berøringsflater på de øvre eikene. Funksjonsområdene har bakgrunnsbelysning som viser hvilke taster som er aktive. Tastene er lett hevet, slik at det er lett å skille dem fra hverandre. Du kjenner en lett vibrering i tasten etter at du har trykket på den.

En ny form for intelligent kjøring

Med AR-head-up-display i Q4 Sportback e-tron tar Audi et stort teknologisk skritt. Displayet viser viktig informasjon på frontruten, inndelt i to nivåer - statusområdet og AR-området. 

Nye lydopplevelser

Audi Q4 Sportback e-tron kan leveres med SONOS Premium lydsystem (ekstrautstyr). Ti høyeffektshøyttalere inkl. senterhøyttaler og subwoofer gir enestående lyd. Diskant og bass gjengis svært naturlig.


Lading 

Med smarte løsninger for lading både hjemme og når du er på farten, er det både enkelt og bekymringsløst å kjøre elbil. 

  • Ladetid fra 10% til 80% - 28 min ved maks DC ladeeffekt
  • Batterikapasitet (netto): 76,6 kWt
  • Maks. DC ladeeffekt opptil 175 kW

Enkel lading

Med det bærbare og fleksible mode 2-ladesystemet lader du enkelt bilen hjemme. Alt du trenger, er en stikkontakt. Med kompatible industrikontakter9 lader du enda raskere.

Audi charging

Betalingstjeneste for lading med tilgang til over 500 000 offentlige ladepunkter i 27 europeiske land. Enkel betaling med RFID-kort, myAudi-app11 eller Plug & Charge12. Med integrasjon i MMI og e-tron ruteplanlegger. 

Plug, charge, go

Plug & Charge8 gjør det enkelt å lade bilen på alle kompatible ladestasjoner. Ladingen starter når du kobler til ladekabelen, og avsluttes når du tar den ut. Autentisering og betaling skjer automatisk – uten kort eller app.


Kontakt
Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stein Hugo Førde
Stein Hugo Førde
Selger/Merkeansvarlig Audi
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Daglig leder Sulland Tromsø