Meny Lukk
Vi har satt Tromsø som din nærmeste by
Tromsø > Audi > Nybil > Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

En banebryter har fått nytt navn

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende bil. Nå trer den inn i rekken av Audi-modeller - som Audi Q8 e-tron. En stor elbil i førsteklasses kvalitet er det som kjennetegner vår nye SUV.

Prøvekjør Audi Q8 e-tron

Få tilbud på Audi Q8 e-tron

Batteriet lades fra 10-80% på
31 min*
Rekkevidde opptil
533 km
Maks DC ladeeffekt opptil
170 kW

Høydepunkt


Lengre rekkevidde

Takket være større batterikapasitet og høyere ladeeffekt. Audi Q8 e-tron quattro for eksempel kan kjøre opptil 533 kilometer per lading. H

Raskere lading

Du kan lade Audi Q8 e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. På hurtigladerstasjoner går det nå enda raskere takket være økt lade effekt på opptil 170 kW. 

Nytt utseende

Audi Q8 e-tron er den første modellen med det nye designspråket, med blant annet Audi-ringer i ny finish og modellbetegnelsen på B-stolpene. 

Eksklusiv og digital

Kupeen er utstyrt med nøye utvalgte materialer, elegante tekstiler og mange Audi connect-tjenester. For eksempel mediestrømming fra Internett. 

Elektrisk quattro firehjulsdrift

Den elektriske quattro-firehjulsdriften fordeler drivkreftene mellom akslene etter behov. Dette skjer raskt og nøyaktig og gir høy kjørestabilitet og suverent veigrep. 


Rekkevidde

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 533 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

Ruteplanlegging med kortere ladestopp

Du kan nå hurtiglade med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner. Med e-tron ruteplanlegger legges ladestoppene inn slik at den høye ladeeffekten kan utnyttes mest mulig effektivt. 

Gjenvinn energi med rekuperasjon

Rekuperasjonssystemet kan gjenvinne energi både når bilen ruller og når du bremser. Rekuperasjon under rulling starter når du tar foten av gasspedalen. Gejnvinningsgraden kan stilles inn i tre nivåer, enten automatisk eller ved å bruke hendlene bak rattet. 

Full oversikt

Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) gir deg oversikt over mulig rekuperasjon og resterende rekkevidde. Bruker du den intelligente ruteplanleggeren i MMI, beregnes den resterende rekkevidden enda mer nøyaktig, feks med informasjon om topografi og trafikksituasjon


Lading


Enkel lading når du er på farten lange strekninger.

Du kan lade Audi Q8 e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. Med Plug & Charge blir ladingen enda enklere. Større batterikapasitet og mange lademuligheter lar deg kjøre elektrisk også på lange strekninger.

Lading hjemme

Ladesystemene e-tron kompakt og connect for hjemmelading leveres som ekstrautstyr (Audi-vegglader). Ønsker du å få installert en ladeboks hjemme kan også vi hjelpe deg med å finne andre løsninger som passer til dine behov samt montering av utstyr. 

Rask lading når du er på farten

Ld fra 10 til 80 % på ca 31 minutter. Med ladeeffekt på opptil 170 kW og stabil ladekurve går det raskt å lade Audi Q8 e-tron på hurtigladestasjoner. Høy ladeeffekt under en stor del av ladingen setter en ny standard og sørger for at du raskt kan kjøre videre. 

Dobbelt så enkel lading

En ekstra AC-ladeport (ekstrautstyr) på passasjersiden gir deg stor fleksibilitet uansett parkeringssituasjon. For enda raskere lading kan du bruke ombordladeren på opptil 22 kW (AC) som leveres som ekstrautstyr. 

Plug, charge, go

Plug & Charge gjør det enkelt å lade bilen på alle kompatible ladestasjoner. Ladingen starter når du kobler til ladekabelen, og avsluttes når du tar den ut. Autentisering og betaling skjer automatisk - uten kort eller app. 


Design

Den nye designen og den spesielle kjørelyssignaturen gjenspeiler den innovative teknologien i Audi Q8 e-tron også på utsiden. quattro-konstruksjonen med kraftig skulderlinje og den spesielle kjørelyssignaturen kommer spesielt godt til sin rett med lakkfargen kronosgrå metallic.

Lysende design

Audi Q8 e-tron er den første modellen med det nye designspråket, med blant annet Audi-ringer i 2D, oppdatert frontdesign og singleframe-projeksjonslys (ekstrautstyr).

Fremtidsrettet design

Detaljer som lasergravert modellbetegnelse på B-stolpene, Audi-ringer i ny finish og e-tron-logoer er eksempler på et designspråk som er i stadig utvikling.

Innovativt lyskonsept

De digitale Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) fremhever designen til Audi Q8 e-tron. Adaptiv lysfordeling, kjørefeltlys og orienteringslys er til god hjelp under kjøringen. Farevarslingen projiserer et varselsymbol på veibanen på ulykkesutsatte steder. Coming home- / Leaving home-funksjonen har fem ekstra lyseffekter som kan velges i MMI.

Utmerket sikt bakover

Små kameraer i de virtuelle sidespeilene (ekstrautstyr) projiserer bildene på 7-tommers OLED-skjermer. Du ser kjøretøyer bak deg klart og tydelig til tross for refleksjonene fra lyktene. De bidrar også til bedre luftmotstandskoeffisient.

Innovativ felgdesign

Røde bremsekalipere setter et markant preg på de 21-tommers Audi Sport-felgene i 5-arms aero-strukturdesign i sort metallic. Det leveres flere andre felger fra 19 til 22 tommer fra AUDI AG og Audi Sport GmbH.


Plass

Den romslige kupeen i Audi Q8 e-tron er innredet med nøye utvalgte materialer med førsteklasses finish og er utstyrt med avanserte digitale funksjoner. 

Gjennomført elegant

I kupeen til Audi Q8 e-tron finner du røde sømmer fra Audi Sport GmbH, sportsseter foran i valconaskinn med S-logo og CArbon Quadrat dekor med struktur (setene og dekoren er ekstrautstyr)

Flotte detaljer

Røde sømmer fra Audi Sport GmbH gjør kupeen ekstra elegant. Du kan for eksempel få ekspressrøde kontrastsømmer på blant annet setene, midtkonsollen, rattet og dørarmlenene og sorte sikkerhetsbelter med rød kant. 

God plass

Det er god plass til tre personer i baksetet. Bagasjerommet rommer f69 liter, og kan utvides til 1637 liter ved å legge ned baksetene.

Ekstra oppbevaringsplass

Under panseret er det et ekstra bagasjerom på 62 liter. Her kan du blant annet oppbevare ladekabelen, slik at den er lett tilgjengelig i nærheten av batteriladeluken. 

En ny kjøreopplevelse


Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stein Hugo Førde
Stein Hugo Førde
Selger/Merkeansvarlig Audi
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Daglig leder Sulland Tromsø