Verdal > Škoda > Nybil > KODIAQ

KODIAQ-FAMILIEN

Oppplev kraften i nye KODIAQ. Med høy bakkeklaring, offroad-modus, og mulighet for 4x4 og inntil 2,5 tonn på hengeren sørger KODIAQ for gode og kraftfulle kjøreopplevelser.

Den 4,7 meter lange SUVen har inntil 7 seter, redesignet ytre, samt gedigen (bagasje)plass og god komfort for alle.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
08:00 - 17:00
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
07:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
07:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
07:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
07:00 - 16:00
Fredag 10. februar:
07:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
Stengt
Postadresse

Hamneveien 1
7652 Verdal

Juridisk navn

Sulland Verdal AS

Organisasjonsnummer

977 235 855

Fakturaepost

fakturamottak1801@moller.no

KODIAQ

En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klassen.  KODIAQ er ŠKODA sin største SUV. Det robuste og solide utseendet understreker de imponerende offroad-egenskapene. Infotainmentløsningene flytter stadig grenser. Med et attraktivt design og fantastiske funksjoner synkroniseres alle enheter sømløst med din KODIAQ.

ŠKODA er kjent for å gi passasjerene rikelig plass. Det gjelder også i den nye KODIAQ. Andre seterad kan flyttes 18 cm forover og bakover, slik at kupéen blir mer fleksibel. Setene kan deles i forholdet 60:40, og vinkelen på hver seterygg kan reguleres separat med 40:20:40. 

Jobb, familie eller fritid? Med KODIAQ trenger du ikke å velge. KODIAQ er den første bilen fra ŠKODA med syv seter. Med denne løsningen får du et bagasjeromsvolum på 270 liter. Volumet økes til 630 liter ved å legge ned den tredje seteraden. Med fem seter har bilen et grunnleggende bagasjeromsvolum på 720 liter, og øker til 2.065 liter når baksetene legges ned.

KODIAQ SPORTLINE

Nye KODIAQ SPORTLINE kombinerer markante linjer og innovativt design med sportslige detaljer. Imponerende offroad-egenskaper garanteres med 4x4 firehjulstrekk. Flere Simply Clever-løsninger, nye LED-Matrix hovedlys, gedigen (bagasje)plass og god komfort for alle, og det siste innen tilkoblingsmuligheter gjør at du kan utforske verden i total komfort. Med høyere bakkeklaring tar du deg alltid frem - uansett underlag.

Nye KODIAQ SPORTLINE er sporty kledd. Uansett anledning. Sort taktrekk, karbondetaljer og interiør fremhever den sportlige stilen i kupeen. Bytt fra mykt girskift til S sportsmodus som henter ut det aller beste fra din KODIAQ SPORTLINE med 6- eller 7-trinns DSG automatgirkasse. Launch Control-systemet gir deg en imponerende akselerasjon allerede fra de første meterne. 

Nye KODIAQ SPORTLINE har sidevinduslister og takreling i sort. Den originale Sportline-logoen preger begge forskjermene og setter sitt preg på det sportslige utseendet.

KODIAQ RS

Nye KODIAQ RS er inspirert av motorsport - hjertet slår litt fortere allerede idet du låser den opp. Nå kan du oppfylle dine motorsport- drømmer - KODIAQ RS forvandler alle gjøremål til en særdeles dynamisk kjøreopplevelse. Til tross for en 2.0 TSI turboladet motor på hele 240 hk er KODIAQ RS en fornuftig og trygg SUV med 4x4 firehjulstrekk og plass til hele familien.

KODIAQs sportslige gener og dynamiske personlighet fremheves av en rekke funksjoner i RS-versjonen. Designelementer som egne støtfangere i RS-design og sorte eksteriørelementer som grill, aluminiumsfelger, speilkapper og takrails gjør KODIAQ RS til et imponerende syn på veien. Hovedlyktene er ikke bare visuelt attraktive, men også teknisk avanserte. LED og state-of-the-art Matrixteknologi er standard. Dette gir gode ytelser og høy energieffektivitet.

KODIAQ L&K

Laurin&Klement-logoen er en hyllest til grunnleggerne våre, som levde etter mottoet: "Bare det beste er godt nok for kundene våre" Den elegante logoen på forskjermene er en påminnelse om dette mottoet, som vi fortsatt lever etter idag. Du kan tilpasse kupeen i den nye Kodiaq L&K slik at den gjenspeiler din personlighet. Du kan velge blant to ulike taktrekk, og setetrekk i beige eller sort skinn. Når du åpner døren, vises en velkomstlogo på bakken. Velkomstlogoen lyser opp eventuelle hindringer, slik at du kan unngå dem når du går ut av bilen. De elegante innstigningslistene har Kodiaq-signatur. 


til denne versjonen av den nye Kodiaq leveres alle motorene med DSG-automatgirkasse. Den såkalte direktekoblingsgirkassen består av to uavhengige girkasser og clutcher. Den største fordelen er smidige og raske girskift, samtidig som drivstofforbruket holdes lavt.  Pedaler i rustfritt stål passer godt til kromdetaljene i kupeen. Pedalene har gummipunkter som gir godt fotfeste.


6 grunner til å kjøpe nye ŠKODA KODIAQ

1) Tøft design - Samspillet mellom elegante linjer, dynamiske kurver og et robust ytre gjør det lett å kjenne igjen en SKODA KODIAQ.

2) Familievennlig kupé - Den romslige kupeen har sju seter og klassen største bagasjerom. Det er god plass både i forsetene og i den andre seteraden.

3) Stort utvalg av felger til KODIAQ - Med så mange ulike felgdesigner å velge mellom vil du helt sikkert finne noe du liker. Du kan velge mellom mange forskjellige 17- og 19-tommers lettmetallfelger.

4) Kompromissløs sikkerhet - Med ŠKODA KODIAQ introduserer vi en lang rekke sikkerhets- og assistansefunksjoner i segmentet for mellomstore SUV-er. Disse funksjonene har tidligere vært forbeholdt toppmodellene i denne klassen, og tar godt vare på deg og familien din.

5) Vanedannende komfortnivå - Du vil raskt bli vant til den gode lydisoleringen og skjæringskomforten i ŠKODA KODIAQ

6) Gode kjøreegenskaper - Man forventer - med rette - at en stor SUV skal være en bil med store egenskaper. Smart firehjulstrekk, offroad-modus, bakkebremsassistent og høy bakkeklaring sørger for gode kjøreopplevelser, også utenfor allfarvei. 


Teknologi som er Simply Clever

Enkel parkering - Det har aldri vært enklere å parkere. Alt du trenger å gjøre er å trykke på riktig knapp.
- Area View-systemet viser området rundt bilen på den store skjermen. Bildet hentes fra vidvinkelkameraer som er montert foran, bak og på sidespeilene.
- Tilhengerassistent tar kontrollen når du rygger langsomt med tilhenger/campingvogn. Du trenger bare å bestemme hvor du vil rygge, når du skal starte og når du skal stoppe. Resten går som en lek.
- ŠKODA KODIAQ er utstyrt med en manøvreringsassistent for å unngå situasjoner der du reagerer for sent på avstandsvarslingen under rygging. Dette er en ny funksjon som stopper bilen slik at du unngår kollisjon.
- De nye parkeringssensorene foran og bak er et perfekt supplement til Park Assist. Parkeringssensorene hjelper deg med å parkere, og fungerer sammen med alle infotainmentsystemene som leveres til ŠKODA KODIAQ
- Når du rygger ut av en parkeringsluke, registrerer Rear Traffic Alert biler som kommer fra sidene. Et lydsignal varsler deg om at det er fare for kollisjon. I tillegg vises den "kritiske siden", siden det kommer en bil fra, først i gul og så i rødt på displayet til infotainmentsystemet. Bremsene aktiveres automatisk ved behov. 
- Ryggekamera-funksjonen bruker et minikamera som er montert i bakluken. Når du setter bilen i revers, blir kameraet automatisk aktivert, og bildet vises på displayet til infotainmentsystemet. Dynamiske hjelpelinjer viser hvor bilen kommer til å kjøre hvis du fortsetter med samme rattstilling, og sier i fra når du må svinge. 


LED-lys - Nye ŠKODA KODIAQ er utstyrt med den ypperste lyktteknologien
- Komplette LED-frontlykter er bygd opp av tre reflektorer. Den innerste sørger for fjernlys, den ytre for nærlys, og mellom dem ligger det statiske hjørnelyset. LED-kjørelys inngår i bilens standardutstyr.
- De komplette LED-frontlyktene får følge av de aller beste LED-baklyktene med hele 51 lysdioder. Blinklyset er plassert på innsiden av C-en, og rett over sitter bremselyset.
- Auto-Light Assist regulerer fjernlyset automatisk. Ved hastigheter fra 60 km/t og oppover slår systemet automatisk på fjernlyset når det er mørkt nok ute. Hvis du nærmer deg bilen foran eller det kommer en bil mot deg, dimmer det automatisk hovedlyktene, slik at du ikke blender de andre trafikantene. 


Komfortsystemer - gjør tiden på veien til en hyggelig opplevelse for deg og andre
- Den adaptive cruise kontrollen (ACC) akselerer og bremser ned etter behov og holder en sikker avstand til bilen foran. Systemet består av en fartsholder og en radarbasert avstandsregulator.
- En bildebehandlingsmodul søker etter kjente trafikkskilter i de skannede bildene og sammenligner resultatet med navigasjonsdataene. Systemet registrer fartsgrenseskilt (f.eks. "80 km/t"), forbikjøring forbudt skilt og eventuelle tilleggsopplysninger (f.eks. "22.00-06.00" eller "forbikjøring forbudt for saktekjørende biler") og opphevelsesskilt. De vises som piktogrammer på multifunksjonsdisplayet og/eller displayet til navigasjonssystemet. 


Sikkerhetssystemer - innovative assistentsystemer får deg trygt frem
- Traffic Jam Assist gir meg sikkerhet og komfort ved køkjøring, og ved kjøring med hyppige start og stopp. Traffic Jam Assist baserer seg på den adaptive fartsholderen og Lane Assist
- Blind Spot Detect registrerer kjøretøy i blindsonen og hjelper deg når du skal skifte kjørefelt. To radarsensorer i den nedre delen av bakre støtfanger overvåker området ved siden av og opptil 20 meter bak bilen.

Bygg din KODIAQ her


Prisliste og brosjyre


Kontakt oss

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Tore Green
Tore Green
Bilselger ŠKODA