Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Her kan du nominere en kandidat til Årets Veiviser

Hjem > Årets veiviser

Kjenner du Årets Veiviser?

En veiviser er en person som gjennom ekstraordinær innsats og gode verdier har banet vei. Det krever både mot og styrke å gjøre en forskjell, og vi mener disse menneskene fortjener en hyllest. Derfor deler vi i Sulland ut prisen Årets Veiviser for første gang i 2023.

Frist for å nominere er 1.september 2023.Kriterier for tildeling av Årets Veiviser

En veiviser en en person som gjennom ekstraordinær innsats har gjort en betydelig innsats for lokalsamfunnet, for eksempel gjennom frivillig arbeid, eller andre former for samfunnsengasjement.
Dette kan inkludere arbeid for lokallag eller foreninger, samt å støtte og forbedre livskvaliteten for marginaliserte grupper, beskyttelse av miljøet eller kampen for sosial rettferdighet og likestilling.
 Veiviseren kan også ha inspirert andre gjennom sin innsats og vært en rollemodell for andre.
Dette kan inkludere evnen til å formidle sine verdier og visjoner på en klar og overbevisende måte, og til å engasjere og motivere andre til å følge deres eksempel.

Frist for å nominere er 1.september 2023. 


Premiering

Årets Veiviser mottar 50 000,- til sitt formål.

Det vil også bli gjort et intervju av vinneren som publiseres på Veivisere-siden sammen med våre andre veivisere.

Jury

Årets Veiviser-jury består av utvalgte medarbeidere i Sulland


Søk midler i Veiviserfondet

Sulland gir hvert år støtte til konkrete, positive formål gjennom vårt Veiviserfond. Fra og med 2022 skal vi årlig dele ut 1.000.000 til lag, foreninger ideelle organisasjoner og veivisere.

Søk midler i Veiviserfondet her