Meny Lukk
Vi har satt Bodø som din nærmeste by
Bodø > BMW > Nybil > BMW 2-serie

BMW 2-serie Active Tourer

Bykjøring med kjøreglede. BMW 2-serie Active Tourer har en stilfull design og er som skapt for bykjøring.

Den takler de urbane utfordringene du møter i hverdagen. Om du nå skal tråkle deg gjennom trange smågater eller rekke et jobbmøte på den andre siden av byen, er dette den perfekte bilen for deg som stadig er på farten.

Prøvekjør BMW 2-serie Active Tourer

Få tilbud på BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer

Den nye BMW 2-serie Active Tourer tilbyr basisutstyr av høy kvalitet og typisk BMW-kjørelengde med opptil 326 hk*. Den er ideell for aktive mennesker, og tilbyr et lasterom på opptil 1370 liter i tillegg til et effektivt drivverk, moderne design og det høyeste nivået av teknisk komfort.  

Et blikkfang

Bilen har et iøynefallende utseende med mange lekre detaljer. Den store nyregrillen, LED-lyktene og de gjennomgående luftinntakene i fronten er eksempler på dette. Den dynamiske profilen med vannrett sidelinje og markante sideskjørt gir BMW 2-serie et sportslig og moderne preg.

Hver plass er et strøk

BMW 2-serie Active Tourer er romslig og samtidig tilpasset bykjøring. Den er også utrolig fleksibel. Bagasjerommet kan utvides til det rommer 1510 liter. De store dørene gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen, og med automatisk åpning og lukking av bakluken (ekstrautstyr) går lasting og lossing som en lek. Her har du plass til det du trenger.

Surf in the city

BMW ConnectedDrive hjelper deg å senke skuldrene. Nettbaserte digitale tjenester og apper pluss de intelligente førerassistentsystemene i BMW Personal CoPilot hjelper deg på korte og lange turer, slik at du kommer trygt frem.


BMW 2-serie Active Tourer passer perfekt til bykjøring. De turtallsvillige og økonomiske motorene akselererer raskt, adaptivt chassis og de aerodynamiske egenskapene sørger for optimalt veigrep. Med Driving experience-knappen kan du raskt velge den kjøremodusen, fra komfortabel til ekstra sportslig, som passer best gjennom storbyen. 


BMW 2-serie Active Tourer kommer også som Plug-in Hybrid med firehjulstrekk. 


Ønsker du å vite mer om modellen?

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger